ke ne potpisat zaedno inaku jas sum 1vi avg na intervju 2017I jas sum 79**/2016 na intervju 02.08.2017 a na polozitelno sum od 18.09.2018i eve cekam potpis.Pozdrav i dokolku ima promena ke pisam
ke ne potpisat zaedno inaku jas sum 1vi avg na intervju 2017I jas sum 79**/2016 na intervju 02.08.2017 a na polozitelno sum od 18.09.2018i eve cekam potpis.Pozdrav i dokolku ima promena ke pisam
Jas sum 02. 2018T
Taka e . . Koga bevte na intervju ? Sin mi bese 12. 2017 ta i uste nisto
Koga bevte na intervju koj mesec 2013 i bevte li na proverka kaj vice.Decki imam edno prasanje, mi potpisa viceto i sega udostoverenieto mi e prateno za skopje ( tuka vo ambasada imam podneseno pa poradi toa) ...pa dali znae nekoj ili ima slicno iskustvo kolku vreme se ceka.
Inace na 15 maj mi potpisa a od 2013 sum so dokumenti krstenica od dedo ubav den na site
И денес ли треба да има?Nema potpisi uste deneska?
Zasto da nema? proslata nedela imase sekoj denИ денес ли треба да има?
Proslata nedela imase vo vtornik, sreda i petok.Zasto da nema? proslata nedela imase sekoj den
proshtavajte koj mesec sve bile na interviu i ve ime staveno na proverka ot viceto. i as sum na proverka ot viceto 26 mesec interviu ot 27.11. 2013. aku sve bile taka i vie na proverka ot viceto i vi potpusal ukaz mie dasi cekame otkazDecki imam edno prasanje, mi potpisa viceto i sega udostoverenieto mi e prateno za skopje ( tuka vo ambasada imam podneseno pa poradi toa) ...pa dali znae nekoj ili ima slicno iskustvo kolku vreme se ceka.
Inace na 15 maj mi potpisa a od 2013 sum so dokumenti krstenica od dedo ubav den na site
Da da tocno e. Aj da se nadevame od utre.Proslata nedela imase vo vtornik, sreda i petok.
Sebo da te prasam dali znaes... mu rekoa na eeden drugar od fakultet i toj e isto od prekratenite od 2015 godina i togas toj otisol vo sofija vo nekoj klub na p.kolev koga ttoj bil pretsedatel na klubot i so se regularno dokumenti baba i dedo od ohridsko tuka rodeni pred 1920 godina izvail potvrda .... mi rece oti toa bilo 2016.nie zborime za potvrdi od bugarskite zdruzenija a ne za svidetelstva na tebe prv ke ti dadat
Jas bev na intervju 25.11 2013 i uste sum na proverka kaj vice.proshtavajte koj mesec sve bile na interviu i ve ime staveno na proverka ot viceto. i as sum na proverka ot viceto 26 mesec interviu ot 27.11. 2013. aku sve bile taka i vie na proverka ot viceto i vi potpusal ukaz mie dasi cekame otkaz
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Od koga si na proverka kaj viceto ?Jas bev na intervju 25.11 2013 i uste sum na proverka kaj vice.