- Член од
- 22 јули 2018
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 172
iskreno da ti kazam toj e najsaglam posrednik jas preku nego bev sega na 22 23 si go zemav pasosot a samo so izvodi i potvrda bev ke si pocekas malce za podpis ama ke te bide..[DOUBLEPOST=1556536340][/DOUBLEPOST]pIntervju 27.07.17 od pred tri dena polozitelno stanoviste, bez poteklo, se razbira potvrda, izvodi od dedo pred 1920 i ne se sekavam dr. dok. posrednik Jone od Ohrid
podpisan ukaz 12 mart ovaa godina a vo sistem vnesen za online proverka mi se pojavi 25 mart inaku bev 18 maj 2017 na intervju ... a koga go zemav ukazot posrednikot mi zakasa si imal termini tam svoi sto mu davale nekoj si prijateli na 4 april bev vo isti den go zemav vo 10 i 15 sabaljeto odma brajne za adresa mi imase spremano posrednikot odma podade vo opstina srdec i cekav do 16 h da izlezam vo sitem na mvr za da mozam dase slikam za toa se razbira 400 evra mito si zema devojkata vo opstina za 4ca sto bevme po 100 evrica ni eba mater ama i da spievme isto ke bese 50 evra mito za dr den plus spiejne isti kurac... taka da na 4 zavrsiv sve rab na 19 april mi bese izdaden i na 22 23 vejke mi go donesoa... toa e toa so malku paricki sve mozeчестито,пиши ако не тие мака детали от потписот до враце колку време ,пари и слично,детали ако може.поздрав факај авионот сега
Последно уредено: