Tuka sme sitee trojca i so intervju i na polozitelno 1 nedela sum posle tebe i so int i so poloz.I
Isto i jas intervju 4ti juli 2017 na polozitelno od 28mi juli 2018 nisto potpis nema. Se nadevam deka na nas e redot dojden vekje
Tuka sme sitee trojca i so intervju i na polozitelno 1 nedela sum posle tebe i so int i so poloz.I
Isto i jas intervju 4ti juli 2017 na polozitelno od 28mi juli 2018 nisto potpis nema. Se nadevam deka na nas e redot dojden vekje
Od 28 juli polozitelnoKolku vreme si na polozitelno stradalnice?
Моја пријателка зема за 9 месеци од интервју лани.Значи се е до среќа,не гледам дека има други критериуми,читајќи од форумов.Би сакал да прашам има доста поупатени членови тука,официјално рокот од интервју до указ или отказ е 1год,дали некогаш е постигнат овој рок дали успеале,секогаш гледам пробиен се чека со години,
Nisto od koeficientot, arno pari so ne kladov ke padnevmal e zatoa sto e sigurna 1.25
ima vremeNisto od koeficientot, arno pari so ne kladov ke padnev
Isto i jas intervju juli ukaz od noemvri i seuste chekamNema potpis i deneska,
intervju juli 2017, cekam ukaz od pocetokot na avgust.
Kvota 35,6 momentalnoima vreme
So sho dokumenti bila prijatelkata?Моја пријателка зема за 9 месеци од интервју лани.Значи се е до среќа,не гледам дека има други критериуми,читајќи од форумов.
A kolku vreme se ceka posle za adresa preku konzulatot? Mi kazuvaa deka odelo nekolku meseci, ama me interesira sto ti kazaa tebe...inaku ukazot elektronski go prakale zatoa e brzoVo ftornikot potpisan ukaz ....vcera podignat ukazot vo Bitola( podneseno za adresa...moralno e ).....53../2014.....na polozitelno od 18 09 2018......so krstelno od tatko
Znaci deka tvoite dokumenti sega se so iljadnici drugi staveni na razgleduvanje....ke projde vreme i vreme dur gi razgledaat. Inace koga pravese intervju, i so sto dokumenti si?Od obrazuvana prepiska denes se smeni vaka, sto znaci toa?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Znaci sepak odime na zadolzitelna. Imav cueno deka nie sho sme so krstenici/vencanici/voeni kniski ke odime direktno na finalna ama ete ne e vistina za zal.So original bg dokumenti od pradedo... + od zdruzenie..
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk