- Член од
- 31 мај 2014
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 306
Се слушнав со мојот посредник пред 20мин. Му укажав на ова, он вели "Можно е, и ние не знаеме што точно бараат после гужвите у ДАБЧ, некој мине така, некој не. Некој документи се префрлени некој не, ми рече ок, извади изводи и ќе извадиме препис и ќе доставиме до правосудие". Мене статусот ми е на задолжителна, интервју Јуни 2018 но сакам да доставам пред да ме стават на дополнителна, се надевам не е касно. А посредникот за ова пари нема да ми земе иако му реков да си платам, пошто искрено ми значи да имам опција + ако дојде ред да се тргнам од државава и не е така проблем 30 евра па и повеќе. У секој случај, мислам дека посреднициве не се свесни за ситниците пошто и не се правници туку само таксисти кој знаат каде има нотар и каде е одредена иституција во Софија. Не да ги бранам но појма немаат од право така да и некој ќе биде зафркнат, а тие што земаат пари + за овакви работи се преваранти кој можеби знаат ама за да земат пари одпосле пак го прават нарочно. Мојот ми рече дека за препис не бараат пари во Струмица.