- Член од
- 5 февруари 2018
- Мислења
- 108
- Поени од реакции
- 286
denes promena konecnointervju 23 noemvri 2017 uste na zadolzitelna i veke pocnuva da me nervira
Attachments
-
140,9 KB Прегледи: 118
denes promena konecnointervju 23 noemvri 2017 uste na zadolzitelna i veke pocnuva da me nervira
ПО ДВА ПАТИ,,,,,,јас по 30 пати ни ден немам пропуштено па дури и викендите така терам веве ГОДИНИ немаш престава пасошов за некои луге колку вреди и што преставува,незнам уште колку ке издрзам станува секој ден се потешко и полошо[DOUBLEPOST=1540338605][/DOUBLEPOST]Proveruvam sekoj den i sigurno e tocno veeuvaj nekogas i po 2 pati proveruvam[DOUBLEPOST=1540305865][/DOUBLEPOST]
Koj e br na prepiska jas imam br na molba!??!
СО СРЕКА НЕКА ТИЕ АЈДЕ СЕГА И ЗА МЕНЕ ВАКА ОДМА ПОСЛЕ ТЕБЕ СУМ,ПАТЕМ ДАЛИ ТЕ ВРАТИЈА НА ПРОВЕРКА И КАДЕ БЕШЕ НА ИНТЕР?!?[DOUBLEPOST=1540338880][/DOUBLEPOST]Denes potpisan ukaz, intervju maj 2017 samo so izjava of klub Bitola, bez poteklo od 100% selo po K'ncov.
Sent from my BV4000 using Tapatalk
баце отпуштисе според мене битное да не ти го згрешил името и презимето имаш подадено куп документи знаат кој си и от каде само трпение,срекно поз.Стварно кажете лично искуство ако има некој, да знам што да правам ?
so ova fotokopija i so tvojto kartonce na salter 4 zaedno so tvojot posrednik direktno vo min. za pravda vo sofijaСтварно кажете лично искуство ако има некој, да знам што да правам ?
Bravo ajde so lesnodenes promena konecno
denes promena jas na 17.02.2016 intervjuJas sum 9270/2015 na 18 feb intervju seuste nema promena, kaj tebe koga se promeni
jas na intervju 22.10.2017 uste na zadolzitelnadenes promena konecno
Cestitkiiiii. Samo da mi kazes koja data bese na intervjuДобар ден на сите,
Вчера бев многу возбудена и не можев да пишувам на форумот. Од вчера ми е образувана преписка и приклучена е во указ 151 од 2018 .
Ќе почнам од почеток:
1. Поднесување на документи Декември 2016
2. Добивање происход Април 2016
3. Интервју Мај 2017
4. Во меѓувреме не се сеќавам точно кој месец што се случуваше со стасусите...
5. Од Август 2018 чекав потпис од вицето.
Не сум била на дополнителна проверка, ниту на проверка кај вице, веднаш ми потпишаа указ.
Со документи од прв братучед, дополнив документи со потекло на дедо пред 1920 година во момент кога статусот ми беше дека документите ми се веќе кај вицето (посредникот ми рече уште кога ги подадов документите дека не се знае дали ќе ми дадат државјанство).
Поздрав, со среќа на сите
Честитки!!!Добар ден на сите,
Вчера бев многу возбудена и не можев да пишувам на форумот. Од вчера ми е образувана преписка и приклучена е во указ 151 од 2018 .
Ќе почнам од почеток:
1. Поднесување на документи Декември 2016
2. Добивање происход Април 2016
3. Интервју Мај 2017
4. Во меѓувреме не се сеќавам точно кој месец што се случуваше со стасусите...
5. Од Август 2018 чекав потпис од вицето.
Не сум била на дополнителна проверка, ниту на проверка кај вице, веднаш ми потпишаа указ.
Со документи од прв братучед, дополнив документи со потекло на дедо пред 1920 година во момент кога статусот ми беше дека документите ми се веќе кај вицето (посредникот ми рече уште кога ги подадов документите дека не се знае дали ќе ми дадат државјанство).
Поздрав, со среќа на сите