ima pecat bugarski ,pisuva deka e bugarin?umrenica, da se povrzav, i isto prezime sne da
ima pecat bugarski ,pisuva deka e bugarin?umrenica, da se povrzav, i isto prezime sne da
Сака да ти каже дека нема ништо освен потврда од здружение врз основа на која добил произход.ima pecat bugarski ,pisuva deka e bugarin?
ne pisuva na umrenicata deka e bugarinima pecat bugarski ,pisuva deka e bugarin?
imas dobra osnova so srekaima pecat bugarski ,pisuva deka e bugarin?
Bev so dokumenti od dedo pred neznam koja godina chovekot sho mi brkashe pochina vo megju vremeОва ти е почетниот статус. Со овој статус се чека 10 до 12 месеци.
После тоа на финален преглед 2 до 3 месеци, па на положително 2 до 4 месеци е после зависи со што документи си. Или ќе ти потпише вицепрезидента или ќе те стават на проверка од вицепрезидентот кој трае 3 м, оа потоа потоис.
Со какви документи си и каде?[DOUBLEPOST=1537291816][/DOUBLEPOST]
Ајде честито, ти потпишале указ можеш да си резервираш за да си го земеш. Со што документи си и каде?
koga intervju si imal ?dedo 1919 + potvrda od zdruzenie
fev-mart 2014koga intervju si imal ?
polozitelno, izdavanje na ukaz na Vprezident. i direktno potpisan ukaz.Koj ti bese statusot pred ovoj
Интервју јануари 2014Kako be brat, koj status ti bese, so sto dokumenti[DOUBLEPOST=1537276552][/DOUBLEPOST]
Cestititam, na intervju si bil na 16 januari taka???[DOUBLEPOST=1537276623][/DOUBLEPOST]
Kakov status imase posledniot i preetposledniot pat, kolku cekase od status do status. Bravos
Ne[DOUBLEPOST=1537388125][/DOUBLEPOST]Знае ли некој дали работи е-мајлот на
bgcitizen@justice.government.bg
bgcitizen2@justice.government.bg
се обидувам да испратам порака за да го испратат удостоверението во Битола кое го чекам скоро три месеци, но покажува дека пораката не е испратена, или адресата како да не постои?
Kade beshe na intervju isto to mesto na shalterite nadolu imas banka ke platis ima urnek I odis si go zemasИнтервју јануари 2014
Дополнителна проверка од 30.04.2015 со рок да однесам документи до 30.10.2015 до март 2017
Од март 2017 финален експертен преглед до март 2018
Март 2018 неколку дена бев на положително, па после се смени проверка од вицепрезидентот
Септември 2018 се смени пак на положително и за два дена се појави потпишан указ од 20.08.2018[DOUBLEPOST=1537385500][/DOUBLEPOST]Едно глупаво прашање... од каде се подига указот, дали од стаклената зграда на министерството каде што бевме на интервју или од другата на ул.Славјанска каде што првпат поднесовме документи????
Edno moe iskustvo so e mailot!?Dva pati prativ meil da mi kazat dali posrednikot moj ,ima podneseno dopolnitelni dokumenti.I dva pati nekoj aleksandar mi odgovori deka nema dopolnitelni dokumenti vo mojata prepiska.Eden kup kavgi naprajv so posrednikot i na krajot ispadna vo pravo t.e gi podnesil dokumentite bidejki pred nekoj den mi se smena vo ppotpis od od jotova.Taka da ne se otslonuvajte mnogu na emailo.Знае ли некој дали работи е-мајлот на
bgcitizen@justice.government.bg
bgcitizen2@justice.government.bg
се обидувам да испратам порака за да го испратат удостоверението во Битола кое го чекам скоро три месеци, но покажува дека пораката не е испратена, или адресата како да не постои?
Mozes li da mi kazes od kade ja vadi potvrdata ?ne pisuva na umrenicata deka e bugarin
koja potvrda?Mozes li da mi kazes od kade ja vadi potvrdata ?