зошто бе одите преку братучеди гледам и на другиве форуми се жалат нагло почнааа да ги одбиваат,кој ве излажа дека давале на тој начин КОЈ ПОСРЕДНИЦИ ги имате,законо и процедурата е јасно разбирлив,ВНИМАТЕЛНО бирајте ги посредниците[DOUBLEPOST=1536019862][/DOUBLEPOST]
еве јас и многу како мене НЕМАМ стар документ и што сега,што правиме!?еве ти кажи ако нешто знаеш!!??[DOUBLEPOST=1536020401][/DOUBLEPOST]
АМАН на кого кажуваш гледаш дека форумов е полн со ****(**** патем претпоставувам преку кого идеш одам и јас преку него истото и мене ми го кажа во 2014 не му го споменувам името пошто ке речат му правиш реклама,поз до теб среќно[DOUBLEPOST=1536021543][/DOUBLEPOST]
ГЛЕДАМ за жал не само што нема надеж за оваа држава(ТЕРИТОРИЈА)С./Македонија туку нема и от НАРОДОТ кој живее во неа,знаете што ИМАТЕ ПРАВО бе нека биде по ваше не даваат стварно ни со стари документи ни со потврди АПЕЛ до сите не подавајте не аплицирајте ете со новово име ке влезете во ТАЈФАТА/ТАРЗАТА и се ке ви биде мед и млеко,ве молам откажетесе и ослободете го влезот от пред БГ министерство за да аплицираат оние кој се цврсто решени и истрајни на рааат,невелам не има посредници кој не вредат но има и кој стварно вредат но за жал се само неколку на прсти да ги изброиш,поздрав до всички