- Член од
- 28 август 2018
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 1
Koe izvestuvanje beshe pred ova?Deneska mi se smeni, sto e sledno posle ova ? 41**/2014 mi e brojceto
Koe izvestuvanje beshe pred ova?Deneska mi se smeni, sto e sledno posle ova ? 41**/2014 mi e brojceto
Deka mi e so polozitelno stanovnistvo i deka cekam ukazKoe izvestuvanje beshe pred ova?
Здраво љубиша. Кое бројче си, јас сум на 12.12.2017 интервју и уште задолжителна стои лај мене. ПоздравПрегледај го приврзокот 196002
Intervju 10.10 2017 od denes smenet od zadolzitelno na ovoj status za 10ipol meseci od intervju
Kako ti bese prvinDenes potpisan ukaz ujeeeee so sreka na site
I mene denesDenes ima promena I kaj mene od proverka od vicepresidenta na polozitelno so izdavanje na ukas od vicepresidentot...
Бројчето и со какви документи беше да споделиш со нас?Denes ima promena I kaj mene od proverka od vicepresidenta na polozitelno so izdavanje na ukas od vicepresidentot...
Зар и ти друже Деструме... па не гледаш само даваат и даваат потписи... и то на веќе финиширани постапки...Малку чудна, да не речам и неверојатна ми е ситуацијава со издавање укази вака преку ноќ и тоа со потврди од здруженија хмм...
Ако е точно нека ви е со среќа, но сепак нешто ме копка дека се се тоа профили на посредници, дека од 2015та и дел од 2016 не има со стари оригинал документи кои висеме на проверка од вицепрезидентот по година и нешто, ги има и на проверка од комисијата за државјанство, какви се сега тие укази со разновидни сметкопотврди, тогаш ние со оригинал документи да си ги земеме назад штом не се саглам доказ за бугарско потекло.
Toa znaci deka i e odobreno drzavjanstvo.No posle dve nedeli po intervju e malku neverojatno hmmmm...daj boze da e taka.Kako i da e neka i e so srekaZdravo, bi sakala nekoj koj znae da mi kaze shto znachi tekstot od slikata ( prevodot mi e poznat) me iznenadi, zatoa shto majka mi beshe na intervju pred dve nedeli i sluchajno proveriv status sinoka? Shto znachi ova ponatamu, vremenski i kako odi procedurata? Ubav den, vi blagodaram.
Koga 2016od
.Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија ---
do pred nekoj mesec
Proverka od viceprezident
sto znaci ova?
intervju I podneseni dokumenti (izvodi, potvrda) 2016...
Грешиш во внесувањето на бројчето, не е можно две недели по интервју да е на положително. За да одговориме на ова треба да споделиш каде беше на интервју, кога и каде ви го дадоа бројчето за проверка, и каде го внесувате?Zdravo, bi sakala nekoj koj znae da mi kaze shto znachi tekstot od slikata ( prevodot mi e poznat) me iznenadi, zatoa shto majka mi beshe na intervju pred dve nedeli i sluchajno proveriv status sinoka? Shto znachi ova ponatamu, vremenski i kako odi procedurata? Ubav den, vi blagodaram.
Jas sum od 2014 na proverka sum segaUste kolku ste na dopolnitelna od 2014
Nekolku pati proveriv izleguva istoto, dokolku bi greshela neli treba da izleze neshto drugo na pr. deka e greshka ili slichno, ama vakov odgovor???..Vsushnost bash mi e se ova chudno, zatoa i ne ja iskluchuvam moznosta da e greshka, no kako da znam. Intervjuto beshe vo Sofija, za majka mi se raboti i brojcheto i go dale lani ( vo juni) koga go nosela proishodot i koga i zakazaa termin za intervju.Грешиш во внесувањето на бројчето, не е можно две недели по интервју да е на положително. За да одговориме на ова треба да споделиш каде беше на интервју, кога и каде ви го дадоа бројчето за проверка, и каде го внесувате?