Kaj takvite slucai odi pobrgu.Mojata sopruga zede drzavjanstvo na toj nacin.Jas zakazav termin za noemvri da podnesam dokumenti,mi rekoa vo ambasada deka ke preskoknam procedura bidejki sum so direktno poteklo od roditel,najverojatno vednas ke mi zakazat intervju,slusam deka za skoro vreme zakazuvale na takvi slucai.
Kolku vreme cekase od podnesuvanjeto/ of intervjuto?Vo ambasada ili vo Sofija? Koga citam ov de po kolku vreme cekaat duri ne mi se podnesuva,haha.Kaj takvite slucai odi pobrgu.Mojata sopruga zede drzavjanstvo na toj nacin.
Da se nadevame deka od septemvri kje ima potpisi kaj site.Toa e dobra informacija vo smisla deka se raboti i uste se na 2014. PRASANJE e dali nekoj ima promena od FINALNA NA Nov Status???? Mislam zastanaa nekade okolu 700/2014 - 4600/2014.[DOUBLEPOST=1534852264][/DOUBLEPOST]Sleden broj sto go sledam i cekam da se promeni od finalna na sledno e:Прегледај го приврзокот 195642
Уште две години ако е се окПрегледај го приврзокот 195650 da mi objasni nekoj sto e ova i uste kolku ima natamu
Imase Edna promena od drugar mi..166*/2014 od finalna na otkaz nazalostToa e dobra informacija vo smisla deka se raboti i uste se na 2014. PRASANJE e dali nekoj ima promena od FINALNA NA Nov Status???? Mislam zastanaa nekade okolu 700/2014 - 4600/2014.[DOUBLEPOST=1534852264][/DOUBLEPOST]Sleden broj sto go sledam i cekam da se promeni od finalna na sledno e:Прегледај го приврзокот 195642
Steta, so sto dokumenti bil??? Zanes?? I toa brojce to e prvoto ili vtorot? Koga bil na intervju od koga e promenata. Daj poveke info. PozdravImase Edna promena od drugar mi..166*/2014 od finalna na otkaz nazalost
Od finalna na polozitelno 15xx/2014...Toa e dobra informacija vo smisla deka se raboti i uste se na 2014. PRASANJE e dali nekoj ima promena od FINALNA NA Nov Status???? Mislam zastanaa nekade okolu 700/2014 - 4600/2014.[DOUBLEPOST=1534852264][/DOUBLEPOST]Sleden broj sto go sledam i cekam da se promeni od finalna na sledno e:Прегледај го приврзокот 195642
немој казнуваат,распрашај се ке видиш и самиоот.[DOUBLEPOST=1534892414][/DOUBLEPOST]Екипо здраво. Дали знае некој колку чини да се префрли македонската возачка на бугарска(Б и Ц- категорија). Фала многу и поздрав од Англија
ЧУЛ ТЕ ГОСПОД....Da se nadevame deka od septemvri kje ima potpisi kaj site.
Celosno procedurata i traese nekade okolu 2 godini.Imam vo predvid podnesuvanje,intervju,adresni rwgistracii slikanje za pasos.Postapkata ja terase preku SofijaKolku vreme cekase od podnesuvanjeto/ of intervjuto?Vo ambasada ili vo Sofija? Koga citam ov de po kolku vreme cekaat duri ne mi se podnesuva,haha.
Dokumenti potvrda od kaj jone oh...intervju Feb ...vtoroto brojce mu e toa 166*/2014Steta, so sto dokumenti bil??? Zanes?? I toa brojce to e prvoto ili vtorot? Koga bil na intervju od koga e promenata. Daj poveke info. Pozdrav