Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2018
Мислења
15
Поени од реакции
17
so kakvi dok zede ukaz drugarkati
ona bas klasicno so proishod bez da podnese od nekoj blizok so BG dokumet. i ne samo ona i trojca kolegi na istiot nacin veke dobija ukaz. na intervju bea za 9 noemvri, pa im prezakazaa za 5-ti dekemvri.

Последно уредено:

NEROMARE

Niente denaro, niente Svizzero.
Член од
5 јули 2018
Мислења
83
Поени од реакции
63
Олее малеее. 3,000 страници почти. Јас не очекував таков интерес! Што правевте, ја земавте државата Бугарија бе! П.П. Шегувам! Доаѓајте!

:motorce:

Член од
25 ноември 2015
Мислења
104
Поени од реакции
133
Posle proverka od viceprezidento ne se znae dali ke se dobie ukaz ili???

palekrstic

Модератор
Член од
14 ноември 2016
Мислења
2.041
Поени од реакции
5.540
Za koja godina se odnesuva toa kade sto bi trebalo da imaat promeni
За секој што има поднесено преку прв братучед а е во процедура,без разлика дали има сега или порано поднесено,само да не е касно (на пример кога веќе после положително си ставен на проверка од Вицепрезидент).

Член од
9 јули 2018
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
Дајте некој совет, што да правам и како да постапам, имам ли право на жалба ?

Член од
5 јули 2018
Мислења
237
Поени од реакции
193
Здраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
So so dokumenti si?

Член од
30 ноември 2017
Мислења
48
Поени од реакции
25
So so dolumneti si i kako ti beshe statusot pred da te odbijaat?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom