Fajront izgledaДенес околу 11 часот пред министерството на прависадието..каде се даваат дополнителни документи и каде се врши интервју. нема никој
Fajront izgledaДенес околу 11 часот пред министерството на прависадието..каде се даваат дополнителни документи и каде се врши интервју. нема никој
IMA TI NE SI GI VIDELFajront izgleda
I jas sum 36xx/2014 status dopolonitelna seushte za zalod avgust 2015 na dopolnitelna 36../2014 necepnato
So dto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1518617269][/DOUBLEPOST]Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
So kakvi dokumenti siПреписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
Mart 2014 dvajca smeGledam i kaj Srbive ima promeni od 2016[DOUBLEPOST=1518598752][/DOUBLEPOST]
Dekemvri 2014 na dopolnitelna April 2016
Preku prv bratuced bev, pa mi kazaa deka vujko,cicko,bratuced toa nisto ne vazi i izvadiv potvrda od Strumica sga pred n.g mislam Noemvri deka bese i od pradedo umrenica pod 1920ta gi povrzav do mene taka da si go prodolziv vremeto za cekanje inace sum 41**/2014So dto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1518617269][/DOUBLEPOST]
So kakvi dokumenti si
Sto bese razlikata so zapirka od drugata dopolnitelnaАјдееееее сега што сме на дополнителна со запиркаа побрзо да не решет
Никој со сигурност неможе да каже но мислам дека е поради што тогаш не ни ги земаа оригиналните документи а после тоа дополнително ги доставувавме.Sto bese razlikata so zapirka od drugata dopolnitelna
I znae li nekoj dali 2013 dopolnitelni ja iscistija
Majcini ne pustaat i ne pustaaatPreku prv bratuced bev, pa mi kazaa deka vujko,cicko,bratuced toa nisto ne vazi i izvadiv potvrda od Strumica sga pred n.g mislam Noemvri deka bese i od pradedo umrenica pod 1920ta gi povrzav do mene taka da si go prodolziv vremeto za cekanje inace sum 41**/2014
Koj znae. Vcera imase nekolku clenovi sto kazaa deka se na dopolnitelna sto ne sakale da im gi zemat originalite na intervjuНикој со сигурност неможе да каже но мислам дека е поради што тогаш не ни ги земаа оригиналните документи а после тоа дополнително ги доставувавме.
Сигурно си заборавил дека си аплицирал за Косовски пасош преку прв братучед и по грешка си го проверил бројчето во бг. Како и да е со среќа и ти посакувам што побрзо да ти потпише указ лично претседателот Хашим Тачи и да частиш боза.Здраво на сите... бев на интервју во Ноември 2016 и денеска ми се смени статусот "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија", бројчето ми беше 1хх/2017, документите ми беа преку прв братучед (син на чичко ми) ... се изначитав секакви информации во последниве месеци па затоа и ви пишувам дека сепак и преку прв братучед можно е да се добијат документи