Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2017
Мислења
36
Поени од реакции
24
Почната процедура во октомври 2015 година со документи од вујко.
На интервју 15март 2017 и од тогаш ми стои Образувана преписка
Во ноември 2017 однесена оригинал Крштелница од пра-пра дедо.
Денес сменет статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Што мислите колку време се чека овој статус пред да ме сменат во се надевам потпис од вицепрезидент. се надевам нема да ме одбијат

Член од
10 јануари 2018
Мислења
26
Поени од реакции
9
ima li nekoj so dostavil dokumenti so bil vraten na dopolnitelna i so zemal drzavjanstvno? i kolku vreme trae toa :) molim lepo

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Почната процедура во октомври 2015 година со документи од вујко.
На интервју 15март 2017 и од тогаш ми стои Образувана преписка
Во ноември 2017 однесена оригинал Крштелница од пра-пра дедо.
Денес сменет статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Што мислите колку време се чека овој статус пред да ме сменат во се надевам потпис од вицепрезидент. се надевам нема да ме одбијат
Брат ми е од Мај 2016 на тој статус[DOUBLEPOST=1516638404][/DOUBLEPOST]Штотуку ми јави пријател, на проверка од вицепрезидентот е ставен денес, од 2014 процедура, прво со потврда од бг клуб па однел сведителство во септември

Член од
13 септември 2017
Мислења
36
Поени од реакции
24
Брат ми е од Мај 2016 на тој статус[DOUBLEPOST=1516638404][/DOUBLEPOST]Штотуку ми јави пријател, на проверка од вицепрезидентот е ставен денес, од 2014 процедура, прво со потврда од бг клуб па однел сведителство во септември
Му се јавив на посредникот ми вика помеѓу 2 и 3 месеци се чека на финален и ми вика денес ми звонаја 20 што се прекратени со документи од братучедовци и вујковци.

V

vkv

Гостин
A koe brojce e drugar ti druze. ja sum 2014 22 meseci na dopolnitelna

Член од
21 октомври 2017
Мислења
252
Поени од реакции
277
Му се јавив на посредникот ми вика помеѓу 2 и 3 месеци се чека на финален и ми вика денес ми звонаја 20 што се прекратени со документи од братучедовци и вујковци.
E neli P Kolev ja sredil rabotava

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Или јас не лажам, ули ти лажеш[DOUBLEPOST=1516645329][/DOUBLEPOST]
Kazi de, ne se srami. Na arno ili na loso ke se promenite nedelava?
Имав кажано пред две недели[DOUBLEPOST=1516645365][/DOUBLEPOST]
A koe brojce e drugar ti druze. ja sum 2014 22 meseci na dopolnitelna
14хх/2014

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
E neli P Kolev ja sredil rabotava
Петар Колев цица пари од Бугарија, прво спонзорирајќи ги патриотските здруженија кај нас и БКК. По договорот, Бугарија, парите секнаа за здруженијата а се намалија за БКК. Е сега како П.К. ќе цица пари? Ќе правел БГ партија во МК, и секој член ќе земел државјанство. Мижи Асан да ти баам. Прво политичка партија нема правна ингеренција, во внатрешните работи, второ нема логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom