- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
Samo sto doznav od covek na petar Kolev potvrdite nema da vazat ke se ide na zaclenuvanje vo novata partijata i ke se plaka 15evra
ne vervam oti e ova tocno zs prvo, partija i organizacija soet priznaena od BG drzava se 2 razlicni nestaSamo sto doznav od covek na petar Kolev potvrdite nema da vazat ke se ide na zaclenuvanje vo novata partijata i ke se plaka 15evra
Верувај на службеник не слушај друго.Од МП службеник ми кажа дека потврдите од здруженија поврзани со роднини не се доволни и сега бараат да се однесат плус стари документи од егзархија Кога за ова го известив Лазар Младенов да превземе мерки тој не веруваше и ми вика иди кај конзулот во СК прашај го зашто со потврда си ставен на дополнителна !!!. Зошто тој како претседател на здружение БККС не реагира, не се ангажира да се јави во БГ во МП во институции ???
Ако документите ти се во ред и си се поврзал со носителот на документот (предок по директна линија) а си ставен на дополнителна и те има во протокол како што кажуваш, останува да ја однесеш воената книшка во МП и да чекаш пак да те разгледаат и да поминеш положително.luge jas vrz osnova na star dokument(voena kniska) dobiv proishod i sega sum na dopolnitelna so zapirka,kje me prekratat li ako ne ja odnesam kniskata vo MP?Tamu pisuva vo protokolot da se dostavi dokument od predok pa i voenata kniska e star dokument.Sto da pravam vo vakov slucaj???
Однеси ја без двоумење, Ако напочеток не си повржан со изводи со човекот чија книшка е, тоа сега треба да го направиш а ако си, и имаш изводи веќе во МП само молба и книшката. - Јас од лично искуство кога ја однесов крштеницата веќе имав повржани изводи во МП но безразлика можев да си дозволам и пак нови однесов за да спијам мирно па нека имаат дупли копии таму не ми е гајле, Али немора ако веќе имаш претходно доставено.luge jas vrz osnova na star dokument(voena kniska) dobiv proishod i sega sum na dopolnitelna so zapirka,kje me prekratat li ako ne ja odnesam kniskata vo MP?Tamu pisuva vo protokolot da se dostavi dokument od predok pa i voenata kniska e star dokument.Sto da pravam vo vakov slucaj???
Извини не сум прочитал добро кај мене статусот е Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија...Еве еден пример со документи од родител.
Не вреди неговото име да се спомнува... по арогантно суштество не сум сретнала, кога требаше да извадам потврда од кај него, ми рече ти не си член на клубот и немаш никакви активности во здружението и немаш никакви докази за потекло така да и немаш право на никаква потврда!!! Какви докази бре, какви активности, сите знаеме како се дават тие потврди. Незнам какво лудило глумеше но понашањето не му одговара за позицијата што ја има!Ne veruvajte na izjavi na P Kolev otkako napravi dobar biznis so potvrdite koj MP ne gi priznava sega bara od istite tie koi mu poveruvaa potpisi za da formira partija.P KOLEV nekase izjasne JAVNO dali BG dava drzavjanstvo so potvrdi bratucedi cicko tetki a zjavite ISPRAVNI DOKUMENTI i ZAKONSKI ISPRAVNI APLIKANTI ni se poznati
da vo pravo si toj e mnogu glup covek zaendo so edna orospija od bitola Marinela se vika. Se skri taa ja snemaНе вреди неговото име да се спомнува... по арогантно суштество не сум сретнала, кога требаше да извадам потврда од кај него, ми рече ти не си член на клубот и немаш никакви активности во здружението и немаш никакви докази за потекло така да и немаш право на никаква потврда!!! Какви докази бре, какви активности, сите знаеме како се дават тие потврди. Незнам какво лудило глумеше но понашањето не му одговара за позицијата што ја има!
Sent from my HUAWEI MLA-L11 using Tapatalk
Ne cel mesec, okolu 20tina dena.Колку време беше со овој статус пред да се смени Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија