Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Po edna nedela otkako me stavija na dopolnitelna
Toa znaci deka ne e do toj dokument za toa sto so na dopolnitelna.. pisuvajte ubavo a ne dvosmisleno i izbrzano, velis so ist takov dokument te stavile na dopolnitelna, a posle pisuvas deka si go dostavil toj takov dokument otkoga te stavile na dopolnitelna..

Член од
23 октомври 2013
Мислења
102
Поени од реакции
101
Пред нг го зеле указот 3цата. Ќе видиме шо како у ближна иднина..

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Преписката се намира во сстојание за кое не се предостављат информација

Што значи ова???

palekrstic

Модератор
Член од
14 ноември 2016
Мислења
2.041
Поени од реакции
5.540

Што значи ова???
Ова обично го пишува откако е подигнато уверението или указот

Член од
21 ноември 2009
Мислења
182
Поени од реакции
316

Што значи ова???
Denes go podignav ukazot i statusot mi e ovoj[DOUBLEPOST=1515445627][/DOUBLEPOST]Za podiganje ukaz, podnesuvanje za EGN i apliciranje za pasos, treba da ste MORONI (so izvinenie),pa da platite na posrednik.

Член од
23 октомври 2013
Мислења
102
Поени од реакции
101
Дали од кога ќе доставите дополнителни ви се менува нешто во статусот или уште останува исто, дур не го прегледат повторно ?!

Stolee

INFINITY TEAM SatelItIN
Член од
3 април 2017
Мислења
265
Поени од реакции
319
Дали од кога ќе доставите дополнителни ви се менува нешто во статусот или уште останува исто, дур не го прегледат повторно ?!
Си останува исто от кога ќе го прегледат поново ќе ти се смени

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
mnogu pati imam napisano deka ne davat BG drzavjanstvo so bratucedi tetki cicko vujko i potvrdi NE VERUVAJTE SE STO KE PISAT NA FORUMOV POVEKETO SE POSREDNICI
не ги мешај потврдите,,јасно кажува дека за происхот аплицирал со документ от братучет(којзнае кој и колку далечен от која линија) а потврда поднел во министерство отпосле за време на интервјуто,,ЕБАГО,,,,,ЧЕКАЈТЕ МАЛКУ САКАТЕ СЕ ПРЕКУ НОК....се средува ситуацијава ЧЕКАЈТЕ И ВИДЕТЕ САМИ

Член од
10 јануари 2016
Мислења
43
Поени од реакции
38
Po edna nedela otkako me stavija na dopolnitelna
Zasto sum i jas so ist dokument mozes li da mi pises koga ke ti se sluci nekoja promena vo statusot.Jas se nadevam deka nema da me stavat na dopolnitelna bidejki im go dadov originalot dentav na intervjuto.Tebe mozebi te stavile za da vidat dali stvarno si dobil proishod vrz osnova na toj dokument.Spored mene trebalo da go oatavis originalot prethodno.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom