- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 131
13.09.2016 Интервју во СофијаCcc do koga vaka
Druze koga bese na itervju
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
15.09.2016 Задолжителна
28.09.2017 Финална
16.11.2017 Дополнителна
13.09.2016 Интервју во СофијаCcc do koga vaka
Druze koga bese na itervju
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Dali pradedoti bil Bugarski drzavjanin ?Со документи од брат на дедо што е бугарски државјанин и живее во Софија (по таткова линија). Имам прабаба и прадедо (нивните родители) што се починати во Софија ама за нив не однесов никаков документ.
Роден во Егејска Македонија, за време на војните пребегал во Бугарија, добил државјанство, таму работел и умрел.Dali pradedoti bil Bugarski drzavjanin ?
Odnesisi potvrda od klub i plus od pradedo i ili prababa za sekoj slucaj vo arhivite vo sofija mene mi ja najdoa babami za 30 evra ima luge tamu sto mozat da baraat imaa alobodno vreme samo ime prezime i maticen broj i ke ti dadat prepis,a za izvod jas ne uspeav da se snajdam kako se vadi posto neli za pocinati e potesko ako se snakdez za vadenje izvod izvestime pozz i so srekaСо документи од брат на дедо што е бугарски државјанин и живее во Софија (по таткова линија). Имам прабаба и прадедо (нивните родители) што се починати во Софија ама за нив не однесов никаков документ.
So kakvi dokumenti si ?Denes i mene mi se mena vo dopolnitelna.
Intervju 02.08.2016
Finalna od 05.2016
Denes dopolnitelna
Brakata ja preteraa
Togas vo opstinata kade sto pocinal ke izvadis posmrtnica, najdobro zamoligi rodninite sto gi imas tamu da izvadatРоден во Егејска Македонија, за време на војните пребегал во Бугарија, добил државјанство, таму работел и умрел.
Паметен, да не кажам кој ми кажа...Штое тоа ПОГОЛЕМ БРОЈ И КОГА Е ТОА УТРЕ? Информација од ЧИСТАЧКАТА или од.......?
Jas bi rekol deka, celoto tvoe dosie sega ke odi na odlucuvajne kaj sovetot,pa ili ke dobies drzavjanstvo ili ke te odbijat ili na dopolnitelna.Po sve izgleda svrsi rabota so novite dokumenti da ne te prekratet.Паметен, да не кажам кој ми кажа...
И кај мене стигна ново бројче, со нов пин на меил.
Штета што преку телефон не можам да пратам принтскрин.
Дали на некој му има излезено ваков статус
Молбата ви е разгледана, за нејзино уважување ќе биде разгледана од советот за граѓанство.
Еден вели дека сум на задолжителна, имате нешто?????
Ne mora licno,duri mislam deka I po posta mozi da I'm gi pratis na Ministerstvo za pravdaИ мене ми се сменило во ДОПОЛНИТЕЛНА. Треба да носам документ до 09.03.2018. Да ве прашам дечки, дополнителни документи треба лично да носам? Пошо сум во Катар, имам година дена до истек на договорот тука, неможам порано да користам одмор
Ако имаш толку јака врска капа до земја,и тогаш те следам со 100% сигурност до крајПаметен, да не кажам кој ми кажа...
И кај мене стигна ново бројче, со нов пин на меил.
Штета што преку телефон не можам да пратам принтскрин.
Дали на некој му има излезено ваков статус
Молбата ви е разгледана, за нејзино уважување ќе биде разгледана од советот за граѓанство.
Еден вели дека сум на задолжителна, имате нешто?????
StrikoSo kakvi dokumenti si ?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk