Oooooo Candy welcome backSite ste posebni tuka e taka i mene banot mi pomina pa zdravje poskoro nov da si docekam Прегледај го приврзокот 179488
Druze kako stigna do toj dokument,na koj nacin..Sakam i jas da izvadam,dedo mi bil bugarski vojnik,no nemam nikakov dokument..osven slika!?Vtoroto, eve da vidis kako izgleda
I jas sum na ista maka imam podneseno so poteklo preku vujko mi, najverojatno mi sleduva dopolnitelna. Pradedo mi e bil 5 godini vojnik vo bg ne znam dali uste mu stoi kniskata od vojska drug problem e sto toj e Ivanov a jas Jovanova kako moze da se dokaze deka sme edna familija a dve preziminja?Druze kako stigna do toj dokument,na koj nacin..Sakam i jas da izvadam,dedo mi bil bugarski vojnik,no nemam nikakov dokument..osven slika!?
Isto i jas,so ogled na situacijava..najverovatno sleduva dopolnitelna ..jas sum preku prv bratuced..Doznav za dedo mi..na majka mi tatko deka bil bugarski vojnik 3 godini..no nemam nikakov pismen dokument samo edna slika..koja i ne vrsi mn rabota..pa zatoa baram pomos i mislenje..kako na koj nacin bi mozel da stignam do toj dokument..dali i voopsto imam sansi za takvo nesto!?I jas sum na ista maka imam podneseno so poteklo preku vujko mi, najverojatno mi sleduva dopolnitelna. Pradedo mi e bil 5 godini vojnik vo bg ne znam dali uste mu stoi kniskata od vojska drug problem e sto toj e Ivanov a jas Jovanova kako moze da se dokaze deka sme edna familija a dve preziminja?
Јеби га предвидлив текст кога ќе користишViceprezident potpisuva a na tebe izgleda vicepremier. Ti si poseben.
Бев на финална, но сега има нови моменти кај мене, рано е да кажам што.fatigoova Кој ти беше статусот пред да те прекратат?
Издржи овај пат барем некој саат, не брзај се толку...Site ste posebni tuka e taka i mene banot mi pomina pa zdravje poskoro nov da si docekam Прегледај го приврзокот 179488
Pa sam odnesigi kaj ovlasten sudski preveduvac po 300 denari e i sam ke si legaliziras dokumenti vo ambasada i sam zemisi potvrda poeftino ke pominesSE POTESKO I POTESKO DOAGA ZA NAS SO POTVRDIVE I SO BRATUCEDI CICKOVCI VUJKOVCI SEKOJ DEN SE POVEKE ODBIENI NZ SO KE SE PRAVI DALI KE MRDNE RABOTAVA ILI NE 2012-2013 SLICNA BESE SITUACIJATA AMA OVAJA TESKO DA SE OPRAVI PREKKU BRATUCET SUM ne znam dali da nosam potvrda, bidejki posrednikot mi e lopov vika sigurno ke pomines so potvrda i mi bara 180 evra 4 izvodi i potvrda da prevedel i molba da pisel znaci ne znam veke so da se pravi