Mozno e nesto da ne e vo red so nekoj dokument. Prasaj tamuМоже ли некој да ми каже во статусот од ДАБЧ дали му пишувало -Статус'т на зајавлението е : Без движение - и дали му се сменил, дали земал произход и сл? Фалаа
А каде прашувате? На мејлот што им е на страната? И дали брзо враќаат?Mozno e nesto da ne e vo red so nekoj dokument. Prasaj tamu
ne znam poubavo javi se na telefon[DOUBLEPOST=1501362136][/DOUBLEPOST]vo dabc ima malku vraboteni sluzbenici i ne veruvam da ti vratat na email. odnosno jas ke ti kazam rabotat 3 od koi 2 se za dokumenti dadeni vo sofija i edna e za dokumenti dadeni preku ambasaditeА каде прашувате? На мејлот што им е на страната? И дали брзо враќаат?
Офф лелееее!!! А на кој телефон истиот што е на страната?? Не сум многу упатена за ова и ме фаќа паника и не знам што да правам извини.ne znam poubavo javi se na telefon[DOUBLEPOST=1501362136][/DOUBLEPOST]vo dabc ima malku vraboteni sluzbenici i ne veruvam da ti vratat na email. odnosno jas ke ti kazam rabotat 3 od koi 2 se za dokumenti dadeni vo sofija i edna e za dokumenti dadeni preku ambasadite
dada toj na stranata kaj sto pisuva centrala[DOUBLEPOST=1501362816][/DOUBLEPOST]Jas ne znam dali imas problem so dokument ama po statusot mislam deka bi mozelo da e toa ama zatoa ke se javis i ke prasasОфф лелееее!!! А на кој телефон истиот што е на страната?? Не сум многу упатена за ова и ме фаќа паника и не знам што да правам извини.
postmaster@justice.government.bggligor a na koj email prati pisi go ako sakas
Ако одиш преку посредник и за една недела може да ти заврши и одма после да ти се закаже интервју. Е сега интервјуата малку покасно ги закажуваат.Од моментот кога ги подаваш документите после колку време добиваш информација за происходот, за да можеш да закажеш интервју ?
Кај и да е треба да ти се смени.Дечки некој да ми каже од вас што е работава веќе 11 месеци сум вака кога проверувам со моето бројче дај некој нека пише објасни што е работава .Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Ke si cekas uste najmalku 16 meseci ako sve e vo red I toa e to.zakocena e vo momentov rabotata no da se nadevame deka sve ke trgni na podobro.drzavjanstvo mozes najbrzo da zemes za toj period.Дечки некој да ми каже од вас што е работава веќе 11 месеци сум вака кога проверувам со моето бројче дај некој нека пише објасни што е работава .Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.