Jas od 20 dekemvri 2016. Veke vlegov vo 4ti mesec finalna. Ne odat po redДо кај се стигнати со финален преглед те кој месец од интервју ? Јас сум 3ти окт на интервју 2016 и сеуште сум на задолжителна.
OкAbe Mikja odi ziti tebe napustigo forumot ne potece od gluposti dzabe si gubime vreme samo gluposti pisis ziti boga te molam
Мене кафекуварката во министерство. Рече документи било какви не важат, без да ги легнеш едно два три пати тие што ти прават интервју и тие од комисија не се добива , од искуство и билa информацијаваMene cistackata na wc vo eden mall vo Sofia mi kaza deka poveke nema da se davaat drzavjanstva ni so potvrdi ni so stari dokumenti.
E toa e toa... sea jas eve od siguren izvor informacija vi prenesuvam
незнам, кои потврди поминуваат кои не, тоа го дознав од него, ми кажа дека со потврдите од струмица веќе не се поминува. најверојтано имал ткви клиенти и му ги одбиле од ДАБЧ да им издадат произход. Затоа и ми го кажа тоа. Не го распрашував повеќе пошо глупо ми беше, да го испрашувам во детали.E kako sega i Caceva ne gi priznava potvrdite???? Pa za sto togas se raduvame ako se oni na vlast, pa so cela papka stari dokumenti i komunjarite davaa graganstvo! Nas covek vo DAPC, nas covek vo MP i ajde sega vrakaj se zivo i divo... ne vazat potvrdi, ne vazi bratucet, ne vazi cicko, ??? A potvrdite od MBP pominuvaat, ova e atak samo na tie sto imaat potvrdi od Lazarov ili za site so potvrdi i od drugoto drustvo - MBP?
Не верувам дека ке ме лаже, кога во негов прилог му е да има што повеќе клиенти макар и со тоалет хартија како доказ за БГ корени. Мислиш дека тој несака да има повеќе клиенти со потврди од Струмица и да има ги зема парите?
Ama pa ti veruvas na nepotvrdeni gluposti... zarem ne se sekavas do sega kolku pati takvi gluposti bea napisano veke e smesno i dosadno. Osven toa posrednik go kazal toa... a koga postednik nesto kazuva togas 100% e laga ne se zamaraj
Ух тазе си ти. Стави си 9-10 месеци од интервјуто ке бидеш на задолжителна. После тоа ке одиш на финална.До кај се стигнати со финален преглед те кој месец од интервју ? Јас сум 3ти окт на интервју 2016 и сеуште сум на задолжителна.
Ама тазе брат, веќе 9ти месец сум на задолжителна. Одма влегов во систем, преку Софија сум. Нека пише некој ако од скоро му се сменил стаус во финална.Ух тазе си ти. Стави си 9-10 месеци од интервјуто ке бидеш на задолжителна. После тоа ке одиш на финална.
Нема ништо...Ама тазе брат, веќе 9ти месец сум на задолжителна. Одма влегов во систем, преку Софија сум. Нека пише некој ако од скоро му се сменил стаус во финална.
Candy Samo 2-3 meseci bese na zadolzitelna?Jas od 20 dekemvri 2016. Veke vlegov vo 4ti mesec finalna. Ne odat po red
Ako ti se smeni periodov, te molam pisi na forum. So srekjaНема ништо...
Јас од 13.09.2016 чекам и уште на задолжителна сум.
Da[DOUBLEPOST=1498129662][/DOUBLEPOST]3 meseci zadolzitelna bev i sega veke sum vo 4ti mesec finalnaCandy Samo 2-3 meseci bese na zadolzitelna?
A so kakvi dokumenti si?Имтервју крај на Март 2016, број 10*** изваден на дополнителна а не ми пишува ни зошто ни како
Крштеница од баба/прабаба[DOUBLEPOST=1498134933][/DOUBLEPOST]Се слушнав со посредников ми рече уживај си само и чекај си ништо не требит да се носит.[DOUBLEPOST=1498135017][/DOUBLEPOST]со истиве документи јас што подадов ги подаде вујко ми 2013 а во 2015 го зеде пасошот.A so kakvi dokumenti si?
исто и кај мене од пред 1 час.Имтервју крај на Март 2016, број 10*** изваден на дополнителна а не ми пишува ни зошто ни како
Истото ми го кажа и мојот посредник вчера. Останува да чекаме.Се слушнав со посредников ми рече уживај си само и чекај си ништо не требит да се носит.