A dali taa zena od posreduva i za so makedonski pasos ?Ne e tocno.sestra mi e vo london so mazot i.on ima bg pasos a ona e so mkd pasos.prvo ke ti treba insurance number i smetka e posle ima edna zena od skopje so posreduva za vizi se vika buba.ako ste zeneni ke i dadat viza za 6 meseca pa posle vo home office vo london ja prodolzuva na 5 godini(resident card) i posle 5 godini i davaat indefinity
Јас 4 и пол месеци, интервју амбасада ск ноември 2015Интервју бев 24-ти јануари 2016 ... број 82**/2015 , на финална сум од октомври(значи веќе 6ти месец)...некој тука во близина со временскиот период со мене да му е излегол или ќе чекаме после изборите да огрее сонце
Јас бев на интервју 26-ти јануари 2016, број 83**/2015 многу одамна чекам на финална. Во иста ситуација сме, ќе чекаме да огрее сонце по изборите веројатно!Интервју бев 24-ти јануари 2016 ... број 82**/2015 , на финална сум од октомври(значи веќе 6ти месец)...некој тука во близина со временскиот период со мене да му е излегол или ќе чекаме после изборите да огрее сонце
Ete licno mene ne mi e tolku za jazikot (znam i francuski i germanski) povise mi e za kontaktite so gi imam tamu, i ke mi bide polesno da zaminam normalno, otkolku vo dr zemja kaj so nemam nikoj .Dobro a sto rabotava site za Britanija??? Pa Germanija, Avstrija i eden kup drugi zemji ima? Ili mozebi jazikot e teskotijata? Site znaeme English ama retko koj Deutsch?
Пријател треба да закаже интервју оваа или следна недела, ќе споделам инфо за датум тогаш кога ќе го имам.Да прашам повторно...може ќе се најде некој да одговори - бил некој или познава некој што бил во Правда и закажал интервју деновиве или месецов?
За кога ги закажуваат?
Te molam ako sakas daj mi kontakt od zenata sto ja spomnuvas Buba pisi vo privatna poraka ako ti smeta vaka otvoreno da pises.Ne e tocno.sestra mi e vo london so mazot i.on ima bg pasos a ona e so mkd pasos.prvo ke ti treba insurance number i smetka e posle ima edna zena od skopje so posreduva za vizi se vika buba.ako ste zeneni ke i dadat viza za 6 meseca pa posle vo home office vo london ja prodolzuva na 5 godini(resident card) i posle 5 godini i davaat indefinity
Koga bese na intervju?Уште 1 недела и ќе правам 6 месеци на финална, дал има некој од 2016 што има променет статус од финална?