- Член од
- 5 јануари 2015
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 1.643
Бккс струмица. Сите тaму знaaт кaде се нaoѓa клубoт.Каде во Стумица поточно?
Бккс струмица. Сите тaму знaaт кaде се нaoѓa клубoт.Каде во Стумица поточно?
Исели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебеP.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.
?Dali e vozmozno da gi vrakaat nazad prekratenite prepiski od 2013 ??ili se toa samo insinuacii?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi ? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?Ke brois meseci od koga ti e obrazuvana prepiskata i stavena na zadolzitelna, a ne koga si imala intervju. Znaci na ako vo feb ti ja obrazuvale prepiskata i odma ja stavile na zadolzitelna , ti si samo 10-tina meseci. Vreme e da ti se smeni statusot !
Го делам мислењево. Тука и да сакаш со сето срце, нема да добиеш промени кога 430 000+ ти гласаат онака како што гласаа. До народот е.P.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.
Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш менеИсели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебе
таму мед и млеко ќе ти тече
Ne, toa vreme od intervju ne go broi. Inaku zavisi od: 1.koga ti e stavena prepiskata vo zadolzitelna, 2. kaj kogo ti se padnala i 3.so sto dokumenti si. Ama gore dole site se 8-10 meseci na zadolzitelna. Ako si primetila koga si stavena na zadolzitelna, od togas broj 10 meseci. Mojata i prepiskata na uste eden clen ovde bea obrazuvani skoro vo isto vreme, no nejzinata ja stavija 2-3 nedeli podocna na zadolzitelna. I op ete ti malku docnenje. Kako i da e, ti si pri kraj da vlezes vo finalna! So sreka!A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi ? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?
Fala Bgjana
DOKUMENTI[DOUBLEPOST=1481633501][/DOUBLEPOST]Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to
DOKUMENTIОбразувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to
Аууу од кај јас банирана, шо се нервираш толку де што реков лошо,сигурно убаво ќе ти биде таму во странство кај и да одиш, само без нервози.Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене
koga tie potpisan ukazotОбразувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to
I posle kolku vreme cekanje od posledniot status?koga tie potpisan ukazot