Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
P.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.
Исели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебе :)
таму мед и млеко ќе ти тече ;)

Член од
11 септември 2016
Мислења
52
Поени од реакции
10
Ke brois meseci od koga ti e obrazuvana prepiskata i stavena na zadolzitelna, a ne koga si imala intervju. Znaci na ako vo feb ti ja obrazuvale prepiskata i odma ja stavile na zadolzitelna , ti si samo 10-tina meseci. Vreme e da ti se smeni statusot !
A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi :)? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?
Fala Bgjana

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
P.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.
Го делам мислењево. Тука и да сакаш со сето срце, нема да добиеш промени кога 430 000+ ти гласаат онака како што гласаа. До народот е.

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
:aplauz:Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to :) :aplauz:

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Исели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебе :)
таму мед и млеко ќе ти тече ;)
Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене

Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi :)? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?
Fala Bgjana
Ne, toa vreme od intervju ne go broi. Inaku zavisi od: 1.koga ti e stavena prepiskata vo zadolzitelna, 2. kaj kogo ti se padnala i 3.so sto dokumenti si. Ama gore dole site se 8-10 meseci na zadolzitelna. Ako si primetila koga si stavena na zadolzitelna, od togas broj 10 meseci. Mojata i prepiskata na uste eden clen ovde bea obrazuvani skoro vo isto vreme, no nejzinata ja stavija 2-3 nedeli podocna na zadolzitelna. I op ete ti malku docnenje. Kako i da e, ti si pri kraj da vlezes vo finalna! So sreka!

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
:aplauz:Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to :) :aplauz:
DOKUMENTI[DOUBLEPOST=1481633501][/DOUBLEPOST]
DOKUMENTI

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене
Аууу од кај јас банирана, шо се нервираш толку де што реков лошо,сигурно убаво ќе ти биде таму во странство кај и да одиш, само без нервози.

Член од
31 мај 2012
Мислења
41
Поени од реакции
6
koga tie potpisan ukazot

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
Denes okolu 12h ,a inace sum so dikument za poteklo od dedo (tatko na majka mi ) , so sreka na site sto cekate pitpus

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom