- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
Prijatele da te prasam koj ti se prvite dva broja da znam kolku ke bideme 2017 jas sum avgust brojkata do avgust e 8000[DOUBLEPOST=1473505523][/DOUBLEPOST]Здраво форумџии. Да споделам информација во врска со закажување на датум за интервју. Денес бев да поднесам документи во министерството, и немав закажан термин. Имаше прилично гужва (поради такви како мене без термин), но еден бугарин (незнам дали работеше во министерството, или беше само посредник) кажа дека ова е нешто како последна недела кај што министерството ќе пропушта луѓе да влезат во зградата без да имаат закажан термин. Демек од идната недела ќе било само оние кои се со закажано однапред. Незнам колку е веродостојно, но сепак, тие што планираат да одат наскоро, нека си имаат во предвид. Инаку, денес е 09.09.2016, а ми закажаа интервју за 12.12.2017 - тоа е 1 година, 3 месеци и 3 дена. И да речеме уште година откако ќе помине интервјуто, се на се искача 2 ипол накај 3 години (ако не те вратат на дополнителна нормално - недај боже). Јас сум преку Македонско- Бугарско Пријателство, и друг доказ за потекло немам - а потврдата од МБП ми е издадена само врз нотарски заверена изјава. Останува да тече време и да видиме што ќе биде. Поздрав и среќно на сите
Prijatele da te prasam koj ti se prvite dva broja da znam kolku ke bideme 2017 jas sum avgust brojkata do avgust e 8000Здраво форумџии. Да споделам информација во врска со закажување на датум за интервју. Денес бев да поднесам документи во министерството, и немав закажан термин. Имаше прилично гужва (поради такви како мене без термин), но еден бугарин (незнам дали работеше во министерството, или беше само посредник) кажа дека ова е нешто како последна недела кај што министерството ќе пропушта луѓе да влезат во зградата без да имаат закажан термин. Демек од идната недела ќе било само оние кои се со закажано однапред. Незнам колку е веродостојно, но сепак, тие што планираат да одат наскоро, нека си имаат во предвид. Инаку, денес е 09.09.2016, а ми закажаа интервју за 12.12.2017 - тоа е 1 година, 3 месеци и 3 дена. И да речеме уште година откако ќе помине интервјуто, се на се искача 2 ипол накај 3 години (ако не те вратат на дополнителна нормално - недај боже). Јас сум преку Македонско- Бугарско Пријателство, и друг доказ за потекло немам - а потврдата од МБП ми е издадена само врз нотарски заверена изјава. Останува да тече време и да видиме што ќе биде. Поздрав и среќно на сите