- Член од
- 13 септември 2015
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 125
исто и јас 64-65do denes 63 dena cekam za potpis i uste nema nisto,koi se vasite iskustva?
исто и јас 64-65do denes 63 dena cekam za potpis i uste nema nisto,koi se vasite iskustva?
Mnogu cekaat za potpis veke 2 meseca i jas sum vo tieисто и јас 64-65
Па нареден протокол би требало да не имаMnogu cekaat za potpis veke 2 meseca i jas sum vo tie![]()
Ti pisav poraka vidiaman be, bara 800eur znaci da ne se brzam...kazete dobar posrednik..
Kakvi mesec dena bre coveku neli citas gore deka zakazuvaat veke za dekemvri 2016 godina...Дечки ако може некој да ми ми предложи некој стварно добар посредник по порака (безврска дали е скап или ефтин). Планирам да аплицирам за месец дена, бугарски роднини имам 3ти братучеди и двајца дедовци кои живеат во Бугарија од 1930та година. Презиме мие на -ов. Дали некако со нивни документи можам да аплицирам?
Не ме разбраKakvi mesec dena bre coveku neli citas gore deka zakazuvaat veke za dekemvri 2016 godina...
Batali go skacka ako ne sakas da si imas problemi.aman be, bara 800eur znaci da ne se brzam...kazete dobar posrednik..
Не ме разбра, викам сакам да ја почнам процедурата за месец дена. А кога ќе ми закажат тоа до нив е
.[/quo
Ако имаш двајца дедовци во бугарија,тогаш поврзи се со нивни изводи или умреници ,не ти требаат 3 братучеди зошто тешко дека ќе ти признаат потекло.Дабч признава до втор браучед али и тоа не мора да значи.зошто законот уште не е на сила.Процедурата ја почнуваш кога ќе ги предадеш документите,а не кога ги собираш документите.Најрано за почнување процедура е декември 2016.Ако имаш време и контакти со роднините таму најдобро ти е сам да си собереш и се поврзеш со нив
Imase nekoj od clenovite napisano deka toj dean skacka od kumanovo gi zeznal mislam deka lorena toa go napisa no poveke kako sto gledam nee aktivna zatoa sto si go zemaa pasosot so maz i i zaminaa vo stranstvo(pasosot go zemaa otkako go smenija toj dean i fatija nov posrednik)no sepak eve neka kaze nekoj dali imal iskustvo so toj posrednik.
planiram da pocnam procedura preku DEAN SKACKA od kumanovo.dali e dobar ili e use nekoj od prevarantive.
ima dobar posrednik od kratovo ako sakas i ne e prevarantДечки ако може некој да ми ми предложи некој стварно добар посредник по порака (безврска дали е скап или ефтин). Планирам да аплицирам за месец дена, бугарски роднини имам 3ти братучеди и двајца дедовци кои живеат во Бугарија од 1930та година. Презиме мие на -ов. Дали некако со нивни документи можам да аплицирам?
nikolovski89 eve dokaz deka se stignati do 7 iladi no ti nemora da veruvas ako sakaszdravo na site, ke ve molam za mislenje okolu mojov slucaj.
iako letovo juli 2015 isprativ dopolnitelni dokumenti (preku izvodi povrzan do vujko mi koj ima bg pasos)statusot pred 1 nedela mi e smenet od zadolzitelna vo vraten na dopolnitelna, brojceto mi e 6712/2014 .
mozno li e seuste da gi nemaat pregledano dopolnitelnite ... fala vi odnapred