- Член од
- 16 февруари 2016
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 56
3 do 4Денес гледам ми се сменил статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Не знам кога точно се сменил, обично секојдневно проверувам на страната ама оваа недела оставив, оти август одмори се и имав слушнато дека послабо работеле во август ама еве денес видив дека се сменил статусот, инаку сум со воена книшка од прадедо, и број 56**/2015 со интервју во септември, колку време одприлика се чека за промена на овој статус и што статус доаѓа после овој ? Знае некој ?
3 do 4 meseci intervju vo sofija ili skopje pravese ?[DOUBLEPOST=1470995749][/DOUBLEPOST]Денес гледам ми се сменил статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Не знам кога точно се сменил, обично секојдневно проверувам на страната ама оваа недела оставив, оти август одмори се и имав слушнато дека послабо работеле во август ама еве денес видив дека се сменил статусот, инаку сум со воена книшка од прадедо, и број 56**/2015 со интервју во септември, колку време одприлика се чека за промена на овој статус и што статус доаѓа после овој ? Знае некој ?
3 do 4Денес гледам ми се сменил статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Не знам кога точно се сменил, обично секојдневно проверувам на страната ама оваа недела оставив, оти август одмори се и имав слушнато дека послабо работеле во август ама еве денес видив дека се сменил статусот, инаку сум со воена книшка од прадедо, и број 56**/2015 со интервју во септември, колку време одприлика се чека за промена на овој статус и што статус доаѓа после овој ? Знае некој ?
3 do 4 meseci intervju vo sofija ili skopje pravese ?Денес гледам ми се сменил статусот во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. Не знам кога точно се сменил, обично секојдневно проверувам на страната ама оваа недела оставив, оти август одмори се и имав слушнато дека послабо работеле во август ама еве денес видив дека се сменил статусот, инаку сум со воена книшка од прадедо, и број 56**/2015 со интервју во септември, колку време одприлика се чека за промена на овој статус и што статус доаѓа после овој ? Знае некој ?