Roditel bugarski drzavjanin, 80*/2015Neka e so srejka a so sto dokumenti si i koja godina si blagodaram odnapred pozx
Roditel bugarski drzavjanin, 80*/2015Neka e so srejka a so sto dokumenti si i koja godina si blagodaram odnapred pozx
Jas sum so dokument drzavjanstvo od roditel se nadevam deka mesecov ke mi se smeni statusot vo finale inace oktomvri bev na intervju 8xxx/2015[DOUBLEPOST=1470763752][/DOUBLEPOST]75xx/2015 intervju septemvri 2015 so dokumenti od postara sestra na finalen pregled od 20 juli!
Jas sum so dokument drzavjanstvo od roditel se nadevam deka mesecov ke mi se smeni statusot vo finale inace oktomvri bev na intervju 8xxx/201575xx/2015 intervju septemvri 2015 so dokumenti od postara sestra na finalen pregled od 20 juli!
Преку амбасада си?Go zemav drzavjanstvoto, doma mi e, za adresata mi rekoa 3 meseci da cekam.
koga i kade imase intervjupreku 5***/2015 bidejki mene pred eden mesec veke mi pisit :
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Да преку амбасада сум, го земав сега во петокот, меѓутоа за адресата ми рекоа да се јавам после 3 месеци да проверам дали им е стигната дипломатската пошта.Преку амбасада си?
Ти знам беше малце пред нас со чекање за указ...кога го зема указот?
брат што направи бе,до каде си,и ти си одамнина ко мене овде???каква ти е ситуацијата??поздрав до тебе[DOUBLEPOST=1470785901][/DOUBLEPOST]stranata ne raboti[DOUBLEPOST=1470756305][/DOUBLEPOST]nekoj od 2014 da se pofali promena pozz
немам заприметено,,сите ли чекаат 10-12 месеци од интервјуто??има ли некој што чекал помалку од 10-12 месеци интервјуто да добил??Zdravo ima nekoj so promeni od 2014 jas bev na iterviju maj 2014 pa na dopolnitelna sum veke 10 meseci nema nikakvi promeni do kolku ke trae ovaa cekanje.
Eve i jas sum istiot[DOUBLEPOST=1470823490][/DOUBLEPOST]EveАјде да видеме колку сме од 2013 со дополнителен док. Од братучед, вујко, чичо,а сме на финален преглед,што да правиме да чекаме ли уште,да вадеме ли БККС,што да правиме нема веке смисла ова уште малку 4 години ке направиме
Eve i jas sum istiotАјде да видеме колку сме од 2013 со дополнителен док. Од братучед, вујко, чичо,а сме на финален преглед,што да правиме да чекаме ли уште,да вадеме ли БККС,што да правиме нема веке смисла ова уште малку 4 години ке направиме
После указ чекаш 25 дена да се среди у опшрина матичен број ово она и после сликање и кеш 63 евра и за 6 дена го зимаш.Kako e postapkata posle podignuvanje na ukazot, kolku vreme trae do zemanje na pasosot i koja e cenata?
Znam deka veke ima objasneto, se obidov da se snajdam niz stranicite nanazad ama se izgubiv citajki![]()
na dopolnitelna sum 10 meseci eve cekam neznam dali ima mrdnato nesto od 2014 kaj tebe do kade e rabotata pozz[DOUBLEPOST=1470841034][/DOUBLEPOST]брат што направи бе,до каде си,и ти си одамнина ко мене овде???каква ти е ситуацијата??поздрав до тебе[DOUBLEPOST=1470785901][/DOUBLEPOST]
немам заприметено,,сите ли чекаат 10-12 месеци од интервјуто??има ли некој што чекал помалку од 10-12 месеци интервјуто да добил??
na dopolnitelna sum 10 meseci eve cekam neznam dali ima mrdnato nesto od 2014 kaj tebe do kade e rabotata pozz[DOUBLEPOST=1470841097][/DOUBLEPOST]i sakam da prasam dali mozi ukazot mesto vo konzulat da se podigne direkno vo ministersvo na pravosudie pozzбрат што направи бе,до каде си,и ти си одамнина ко мене овде???каква ти е ситуацијата??поздрав до тебе[DOUBLEPOST=1470785901][/DOUBLEPOST]
немам заприметено,,сите ли чекаат 10-12 месеци од интервјуто??има ли некој што чекал помалку од 10-12 месеци интервјуто да добил??
Eve I jas.so prv bratuced 163##/2013Ајде да видеме колку сме од 2013 со дополнителен док. Од братучед, вујко, чичо,а сме на финален преглед,што да правиме да чекаме ли уште,да вадеме ли БККС,што да правиме нема веке смисла ова уште малку 4 години ке направиме
I jas 79**/2013Eve I jas.so prv bratuced 163##/2013