- Член од
- 2 јануари 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 20
Незнам точно мислам дека од Априлколку време беше на финална![]()
Незнам точно мислам дека од Априлколку време беше на финална![]()
Ok blagodaram a dali ima vrska kolku vreme ima tatkoo rzavjanstvo fala pozzImat zemeno po tatko i posle deteto moze da zeme.
Nema vrska.Ok blagodaram a dali ima vrska kolku vreme ima tatkoo rzavjanstvo fala pozz
Ok blagodaramNema vrska.
Konecno nekoj da kaze vistina za nego,po sto veke od posrednici drugarcinja negovi preku glava mi beseНе му верувајте многу на Петар Колев. Петар Колев само го интересира да собере некоја пара од вас.
Да го интересираше нешто друго, немаше да биде осуден условно во 2013 година во Бугарија за фалсификување на лекарски, кои потоа се употребувани во процедурата за бугарско гражданство.
Да не беше Каракачанов најверојатно ќе посвиреше и на клавир одреден период.
,и сопругата чека потпис. Со срејка пишете ао помини кај вицепрезидента.Ова е доказ дека еај и јас да се пофалам денеска ми се смени и мене и на сопругата иначе сме од 2013 јас бев со крштално од брат на прадедо и потврда од Струмица а сопругата без дополнителен документ на финален бевме од април така да чекаме потпис од премиер
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
секако пишувам чим има новост,и сопругата чека потпис. Со срејка пишете ао помини кај вицепрезидента.Ова е доказ дека е
олеснета процедурата.
Imas pozdrav od petar kolev barem pisi so argument a ne samo kleveti siguren li si vo toa sto pisuvas pozzНе му верувајте многу на Петар Колев. Петар Колев само го интересира да собере некоја пара од вас.
Да го интересираше нешто друго, немаше да биде осуден условно во 2013 година во Бугарија за фалсификување на лекарски, кои потоа се употребувани во процедурата за бугарско гражданство.
Да не беше Каракачанов најверојатно ќе посвиреше и на клавир одреден период.
Нека најде Петар Колев НЗС помеѓу Софиска Рајонна Прокуратура, чл.308 ал.2 вр. с ал.1 от НК и Срна Најдовска. Сам ќе увиде дали имам аргументи или не.Imas pozdrav od petar kolev barem pisi so argument a ne samo kleveti siguren li si vo toa sto pisuvas pozz