Па био сам на финални у једном краћем тренутку, али ево свих статуса:Ovo je automatska poruka koja se prosledjuje svima kada postave to pitanje. Kada dodjes na red bice ti razgledana prepiska, kratko. Medjutim, cudi me da jos nisi dobio ni status finalni pregled...ja sam isto sa proizhodom od 2013.
Ово су статуси након новог система претраге:
"Prepiskata e izvadena za dop'lnitelna proverka MP"
"Po prepiskata Vi predstoi da b'de izv'ršen finalen eksperten pregled predi da b'de razgledana ot S'veta po graždanstvo"
"Prepiskata e izvadena za dop'lnitelna proverka MP"
"Prepiskata e razgledana ot S'veta po graždanstvoto i izvadena za dop'lnitelna proverka. MP"
"Prepiskata e razgledana ot S'veta po graždanstvoto. Izvadena e za dop'lnitelna proverka, za da predstavite dokument, udostoverјаvaшт naličieto na v'zhodјашт b'lgarin, s'glasno iziskvaneto na § 2, t. 1 ot Dop'lnitelnite razporedbi na Zakona za b'lgarskoto graždanstvo". [DOUBLEPOST=1466772381][/DOUBLEPOST]
Ја сам број отприлике 14xxx из 2013. Чини ми се да си ти доста мањи број, зар не?Ovo je automatska poruka koja se prosledjuje svima kada postave to pitanje. Kada dodjes na red bice ti razgledana prepiska, kratko. Medjutim, cudi me da jos nisi dobio ni status finalni pregled...ja sam isto sa proizhodom od 2013.
Последно уредено: