Se naduvam aman kako krena so mas od 2013 neznam na nekoj a mu odobrija posledniov mesecDajboze da ti odobrat ! A koj status ti bese predhodno?
Status mi stoise doplnitelna mp
Pa finalni dva dena
Pa opet mp pa opet finalno
Se naduvam aman kako krena so mas od 2013 neznam na nekoj a mu odobrija posledniov mesecDajboze da ti odobrat ! A koj status ti bese predhodno?
E sega ke mora da go zemes vo ambasada, na drugar mu se sluci isto. Koga ke go podignuvas vo ambasada ke prijavis adresaDenes pak mi go pisuva ova Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Скопие-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат. Koga uspeaa da gi pratat ne mi e jasno ? Ima nekoj vakov ili samo jas sum
Veke ja pratile postata po ova sto go pisuva, samo ne mi e jasno kako taka tolku brgu. I sega kolku vreme treba da cekam, valjda nema da se 2 meseci ili?E sega ke mora da go zemes vo ambasada, na drugar mu se sluci isto. Koga ke go podignuvas vo ambasada ke prijavis adresa
Bravo!!!Azurni Bugarite!?Denes pak mi go pisuva ova Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Скопие-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат. Koga uspeaa da gi pratat ne mi e jasno ? Ima nekoj vakov ili samo jas sum
Ke vidime za kolku vreme ke stigne samoBravo!!!Azurni Bugarite!?
Некој што комуницира со Лазар Младенов да одговори бидејќи јас го прашав Лазар, но не одговори досега. Што ќе биде со прекратените од 2013 а доставиле потврда од бккс, а и со прекратувањето од МП, последно излезе со став некој на форумов дека има прифаќање од Советот за гражданство по големото ангажирање од адвокатскиот тим од бкк и Л.Младенов но шти ќе биди со прекратените. Дали треба од ново процедура или не... Нека пиши нркој кој комуницира со л.м.[DOUBLEPOST=1466682406][/DOUBLEPOST]dali ako veke e prekratena prepiskata voznozno e da se podnese dopolnitelni dokumenti dali ke gi prifatat ili kraj e so prikaznata mora od pochetok?[DOUBLEPOST=1466645676][/DOUBLEPOST]dali ako veke e prekratena prepiskata voznozno e da se podnese dopolnitelni dokumenti dali ke gi prifatat ili kraj e so prikaznata mora od pochetok?
Некој што комуницира со Лазар Младенов да одговори бидејќи јас го прашав Лазар, но не одговори досега. Што ќе биде со прекратените од 2013 а доставиле потврда од бккс, а и со прекратувањето од МП, последно излезе со став некој на форумов дека има прифаќање од Советот за гражданство по големото ангажирање од адвокатскиот тим од бкк и Л.Младенов но шти ќе биди со прекратените. Дали треба од ново процедура или не... Нека пиши некој кој комуницира со л.м.dali ako veke e prekratena prepiskata voznozno e da se podnese dopolnitelni dokumenti dali ke gi prifatat ili kraj e so prikaznata mora od pochetok?[DOUBLEPOST=1466645676][/DOUBLEPOST]dali ako veke e prekratena prepiskata voznozno e da se podnese dopolnitelni dokumenti dali ke gi prifatat ili kraj e so prikaznata mora od pochetok?
Jas vcera se slusnav na mob.pi nekolku pati ibid d's stapam vo kontakt,mi rece do Petok dali ovoj ili naredniot Petok,da pocekaat tie sto se prekrateni,nivnite advokati se vo sorabotka so MP I pregovaraat za da gi vratat prekratenite prepiski povtorno vo procedura so potvrda od BKKS Strumica,pozdrav ;-)Некој што комуницира со Лазар Младенов да одговори бидејќи јас го прашав Лазар, но не одговори досега. Што ќе биде со прекратените од 2013 а доставиле потврда од бккс, а и со прекратувањето од МП, последно излезе со став некој на форумов дека има прифаќање од Советот за гражданство по големото ангажирање од адвокатскиот тим од бкк и Л.Младенов но шти ќе биди со прекратените. Дали треба од ново процедура или не... Нека пиши нркој кој комуницира со л.м.[DOUBLEPOST=1466682406][/DOUBLEPOST]
Некој што комуницира со Лазар Младенов да одговори бидејќи јас го прашав Лазар, но не одговори досега. Што ќе биде со прекратените од 2013 а доставиле потврда од бккс, а и со прекратувањето од МП, последно излезе со став некој на форумов дека има прифаќање од Советот за гражданство по големото ангажирање од адвокатскиот тим од бкк и Л.Младенов но шти ќе биди со прекратените. Дали треба од ново процедура или не... Нека пиши некој кој комуницира со л.м.
Тебе ако ти се брза би требало и на шалтер да ти издадат.По логика исто ко кај нас,колку саккаш и кога сакаш можиш да извадиш државјанство!?Али прашај некој за сигурно.Ke vidime za kolku vreme ke stigne samo
Javi se vo ambasada i ke ti kazat koga ke dobijat postaVeke ja pratile postata po ova sto go pisuva, samo ne mi e jasno kako taka tolku brgu. I sega kolku vreme treba da cekam, valjda nema da se 2 meseci ili?
Вистина е за дечкото,јас преку него бркам работа!Eden dobar posrednik na svoj fb profil ima pisano status za tie sto se vo finalni ekspertni pregled so dokumenti od prv bratuced ..vujko i vtor bratuced...pisite mu za informacii,se vika Aleksandar Pandev od Rodovis...dobar i korektan decko
I shto moze fa naprai deckotoВистина е за дечкото,јас преку него бркам работа!
од салама и кашквал сендвичI shto
I shto moze fa naprai deckoto