Луда работа.. никогаш не си на чисто. Во твојот случај на позитивно се разбра.Jas bev prekraten skoro godina i nekoj mesec. Preeska citam temava i eden kup na finalen pregled. Si vikam aj da si go proveram brojceto i mi pisuva deka sum na finalen eksperten pregled ajde sega najdi mu nzs...
i kako odi ovaa postapkaЛуда работа.. никогаш не си на чисто. Во твојот случај на позитивно се разбра.
Jas se si mislam deka ova e nekoja greska poso ja sum so prepiska od 2012 ta godina. Lani vo fevruari me prekratija poso nemav nikakov dokument za poteklo i denes proveruvam i pisuva deka sum na finalen eksperten pregled. A sto vikas da si zemam potvrda od kaj lazar od strumica i duri trae ova na finalen da ja dostavam?Луда работа.. никогаш не си на чисто. Во твојот случај на позитивно се разбра.
I ja mislam taka....zdravje pa sta bude[DOUBLEPOST=1463672469][/DOUBLEPOST]На колегата мој![DOUBLEPOST=1463666569][/DOUBLEPOST]Ова ке биди некоја чистка на брзина!!!
I ja mislam taka....zdravje pa sta budeНа колегата мој![DOUBLEPOST=1463666569][/DOUBLEPOST]Ова ке биди некоја чистка на брзина!!!
hahahaha daMa nekua sistematska greska bese gleadajte si statusi ponovo
Mene opet mi pishuva doplnitelna MP
85**/2013 premalo radost ni traeshe
I kod mene isto. Juce mi pisalo da mi savet uvazio molbu, da cekam potpis, danas mi vratili na finalnu proveru. StrasnoMa nekua sistematska greska bese gleadajte si statusi ponovo
Mene opet mi pishuva doplnitelna MP
85**/2013 premalo radost ni traeshe
Jas do vcera bev deka mie odobren ukazot cekav podpis denes sum vraten na dopolnitelna ptovetka sea vo sto da veruvamDa,da sistemska greska izgleda bese. I kaj mene vratena e starata sostojba,odnosno prekraten. Znaci bugarive se totalka od drzava,beter od nas...
Ne se znae koj jade,a koj plakaJas do vcera bev deka mie odobren ukazot cekav podpis denes sum vraten na dopolnitelna ptovetka sea vo sto da veruvam
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Sega sto e verodostojno densnive statusi ili od vcera ?Ne se znae koj jade,a koj plaka