- Член од
- 29 декември 2014
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 67
Zakon nema nikogas da se izglasa...turcite dobile liberalizacija i mirno bez vizi moze da patuvat niz evropa i tuka ke nastane golemi broblemi...koj zemal zemal koj ne toa e kraj...i mene isto mi kaza da veke ne pustat so potvrdi,bratucedi vujko itd...od 1 april daj boze da ne sum vo pravo pozzz[DOUBLEPOST=1462290866][/DOUBLEPOST]Се е во ред,споделуваш нешто што некој ти кажал.Кој како ќе си го претумачи дали ќе си го свати сериозно или не од него зависи.Не велиш ''слушајте ме сите 100% сум сигурен дека со потврда во идина нема никој да помини никој'' или обратно да тврдиш дека некој 100% ќе добие државјанство!Од тебе и од нас ништо не зависи,додека не се изгласа законот со којшто потврдата од клубовите ќе се признава како доказ за потекло од Министерството ќе им текне денес ја признаваме потврдата а утре да им текне нешто друго.
Zakon nema nikogas da se izglasa...turcite dobile liberalizacija i mirno bez vizi moze da patuvat niz evropa i tuka ke nastane golemi broblemi...koj zemal zemal koj ne toa e kraj...i mene isto mi kaza da veke ne pustat so potvrdi,bratucedi vujko itd...od 1 april daj boze da ne sum vo pravo pozzzСе е во ред,споделуваш нешто што некој ти кажал.Кој како ќе си го претумачи дали ќе си го свати сериозно или не од него зависи.Не велиш ''слушајте ме сите 100% сум сигурен дека со потврда во идина нема никој да помини никој'' или обратно да тврдиш дека некој 100% ќе добие државјанство!Од тебе и од нас ништо не зависи,додека не се изгласа законот со којшто потврдата од клубовите ќе се признава како доказ за потекло од Министерството ќе им текне денес ја признаваме потврдата а утре да им текне нешто друго.