Брат Љубе 2001 и Брат Љубе 2009 - ист човек или...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ГВУЈОВСКИ КАДАР-ПИСМЕНОСТ НА ДЕЛО :pos2:
Сакам кажам незнам речам:kesa:

п.с.А оваа информација дека Љубе не треба да биде претседател ти ја кажа Гвујо?
п.п.с али баба го пишуваш со мала или со голема буква?
Не е битно кој ми ја кажал ќе видиш на избори кандидатот на ЛДП ќе има повеќе гласови од пастирот твој:helou: и научи да читаш и да пишуваш изгледа не ги разликуваш В и Р :nesum:Грујо се пишува не Гвујо:tapp: како заврши средно ја незнам :nesvest:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не е битно кој ми ја кажал ќе видиш на избори кандидатот на ЛДП ќе има повеќе гласови од пастирот твој:helou: и научи да читаш и да пишуваш изгледа не ги разликуваш В и Р :nesum:Грујо се пишува не Гвујо:tapp: како заврши средно ја незнам :nesvest:
:pos2::pos2::pos2:
Јас сум писмена и знам како се пишува,ама тоа е уметничкото име на Грујо т.е Гвујо.Секој спрема своите заслуги :toe:
п.с Не ми одговори за али баба со какви букви го пишуваш неговото име и презиме-мали или големи?

Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
.

Интересите на груевски заедно со учките против љубе бошковски им се заеднички односно исти.
Прашањето е дали ако на ахмети и груевски им се заеднички интересите
ТОГАШ НА КОЈ МУ Е ПОВАЖНА МАКЕДОНИЈА НА АХМЕТИ И ГРУЈО ИЛИ НА ЉУБЕ БОШКОВСКИ КОЈ СЕ БОРЕШЕ ЗА МАКЕДОНИЈА.

па како не му е срам, до каде оди ова ГРУЈСКО расипништво.
и страмота е вакви вмровско учкарски пропаганди да се водат против оние кој имаа храброст да се борат за македонија.
жал ми е што некои луѓе немаат доволно човечки вредности и само за да останат на власт ќе склучат договор ако треба и со најголемите душмани на македонија не водејќи никаква сметка за националните интереси на својот народ.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Интересите на груевски заедно со учките против љубе бошковски им се заеднички односно исти.
Прашањето е дали ако на ахмети и груевски им се заеднички интересите
ТОГАШ НА КОЈ МУ Е ПОВАЖНА МАКЕДОНИЈА НА АХМЕТИ И ГРУЈО ИЛИ НА ЉУБЕ БОШКОВСКИ КОЈ СЕ БОРЕШЕ ЗА МАКЕДОНИЈА.

па како не му е срам, до каде оди ова ГРУЈСКО расипништво.
и страмота е вакви вмровско учкарски пропаганди да се водат против оние кој имаа храброст да се борат за македонија.
жал ми е што некои луѓе немаат доволно човечки вредности и само за да останат на власт ќе склучат договор ако треба и со најголемите душмани на македонија не водејќи никаква сметка за националните интереси на својот народ.

Уште една забулена душа.

Тргни го превезот и прочитај ги ставовите на Љубета во однос на Учките “против кои се борел“.

Националните интереси се загрозени од “човечките вредности“ на Љубе и динамиката во неговите ставови.

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Pa so Uckite najprvo Branko sorabotuvase patem toj ja napravi i vojnata so alita zaedno,kako sekogas koga ne e SDSM na vlast ima problemi zarem ne e cudno a koga se tie se e mirno i si kradat si kradat rabotat protiv narodot plemeto nivno da i go ebam,a Ljube gresi so kandidaturava 6 meseci na sloboda i ajde pretsedatel saka da biduva ma nemoj trebase da si poceka covekov se izbrza.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Како прво не сум член
:tapp::tapp::tapp::tapp:
Не си член??????
А потписот УМС на ВМРО?????
Нема ништо полошо од тоа сам да си го погазиш зборот,ама таква е политиката на Гвујо,а и на неговите 16 годишни полтрончиња.:tapp:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Бошкоски: Наспроти опструкциите, Груевски ќе гласа за мене

Тој денеска од Охрид со порака до премиерот Никола Груевски да не шири дезинформации во јавноста оти заедно со Бранко Црвенковски, Мендух Тачи и Љубчо Георигиевски коваат заговор против него. Наспроти ваквите тврдења на Груевски, силно сум уверен дека тој на овие избори како и најголем дел од членството на ДПМНЕ ќе гласаат за мене рече Бошковски.
„Јас верувам дека премиерот Груевски на овие претседателски избори ќе гласа за Љубе Бошковски, значи јас не верувам дека премиерот сериозно мисли дека постои некаков заговор. Јас воопшто не се сомневам дека членството на ВМРО ДПМНЕ е со мене. Формално раководството одреди кандидат од друга политичка партија, тоа е нивна желба, но ова не е време за решавање на желби ова време за предизвици пред кој се наоѓаме и кои мора да ги решаваме.
На прашањето дали има решение за македонско-грчкиот спор за името доколку дојде на функцијата претседател Бошковски рече оти има точно утврден предлог, но во интерес на преговорите коиј во моментов се водат не сака јавно да го обелоденува.
„Овој проблем е тежок, но е решлив, сигурно има решение и треба да се најде решение. Јас знам како, но да не го загрозам идентитетот, знам како но да не го загрозам уставот, знам како да го решам тоа прашање, но и знам кога дозволете ми во овој миг да не го отворам тоа прашање за да не ги загрозам преговарачките позиции“.
Бошковски од Охрид замина за Струга за каде најави можна средба со родителите и учениците од средношколскиот училишен центар Нико Нестор. Тој вчера јавно застана против учењето во „етнички смени“.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
:tapp::tapp::tapp::tapp:
Не си член??????
А потписот УМС на ВМРО?????
Нема ништо полошо од тоа сам да си го погазиш зборот,ама таква е политиката на Гвујо,а и на неговите 16 годишни полтрончиња.:tapp:
Добро пред некој ден тајтл ми беше министер и министер да не бев?:tapp: не се прави смешна ќеф ми е потписот таков да ми биде и што сеа член сум а?:nenene:ајде и за пастирот кажи нешто тоа во секој пост го спомнуваш:wink:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Добро пред некој ден тајтл ми беше министер и министер да не бев?:tapp: не се прави смешна ќеф ми е потписот таков да ми биде и што сеа член сум а?:nenene:ајде и за пастирот кажи нешто тоа во секој пост го спомнуваш:wink:
Пио, добро бе ти вака млад и надежен биваше ли да одбереш ник
П(ензиско и) И(нвалидско) О(сигурување)

Kajgana Shop

На врв Bottom