Бранко ќе води битка „човек на човек“

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување

Јордан Мијалков

Вмро Засекогаш
Член од
8 март 2009
Мислења
228
Поени од реакции
15
Eeee toa ti se vika demokratija. Kaj ima takva demokratija vo SDSM?a a..
ma molim ti se,toa ti se vika sloboda na mislenje,samo 5 MINUTI :toe:
P.S.Sto znacese bukvata D vo imeto na vemeroto,neka mi definira nekoj.plis
Јас гласот сум го дал за Вмро Дпмне а не за некој лигуш кој кога ке му текне ке менува партија и ке ја поткопува структурата на матичната партија а впрочем од таму го добил мандатот.Само цврста рака треба за тие таквите,а ние таква рака имаме и се гордееме

Za sekoj si ima lek pa i za Mialkov.

Има за секој лек ама Димовски и Бранко не се лекот за него:toe:

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Јас гласот сум го дал за Вмро Дпмне а не за некој лигуш кој кога ке му текне ке менува партија и ке ја поткопува структурата на матичната партија а впрочем од таму го добил мандатот.Само цврста рака треба за тие таквите,а ние таква рака имаме и се гордееме

Vremeto ke pokaze i zatvorot .

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Toa shto go potcenuvate protivnikot kje ve dozakopa,uchena bagra ste pa zatoa i kje ve snajdi ona Ljubchovoto.Se so tek na vreme kje si dojde,trazhili ste gledajte.
Абе некој веќе е закопан.А како тоа ке се “дозакопа“,со тоа што ќе гради сали и патишта, со тоа што ќе покачува пензии и плати,со што?
Шта смо то тражили? Љубчовото умре со се него бе брате мили.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Точно,кога си го дал гласот за партијата,очекуваш “избраните“ да ги оправдаат твоите очекувања.Само не смееш да ќутиш кога ќе приметиш дека “избраните“ те ебат на здрав мозок,а остануваат во истата партија за која ти си го дал гласот.:toe:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Ние бираме државници, луѓе кои по автоматизам се одговорни за иднината на една држава и еден народ, а тие зборуваат за борби еден на еден и два на три!!!
Здрави ли сте бе луѓе ?

Kajgana Shop

На врв Bottom