Бојлер

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Друштво предложете мајстор за проточен бојлер. Од некаде прокапува па некој стручен да го види сакам.
има еден за многу врсти проточни, ама не е за ЕТА (Кончар), јас барав, Марјан 075435131

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Автоматски споено мислење:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Нудат 80 л /2кв Фуего бојлери, ефтино, има некој Искуство ??

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.444
Поени од реакции
8.165
Нудат 80 л /2кв Фуего бојлери, ефтино, има некој Искуство ??
Jas za nova godina kupiv Inox Metalac 80L za 12000denari imashe novogodishen popust i nikako ne zhalam za parite!
Smrt nema i grejachot koshta 300denari vo sluchaj nekogash da crkni.so dupli termostat, Magnezium sonda i mnogu ednostavna opcija za chistenje ili greac menuvanje.
10G garancija

Ti preporachuvam da si zemish ako sakash da imash mir!
Komshijata moj prodava bela technika i mi vika se drugo osven inox posle 5g rachunaj deka e premija ako ne se dupni

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Jas za nova godina kupiv Inox Metalac 80L za 12000denari imashe novogodishen popust i nikako ne zhalam za parite!
Smrt nema i grejachot koshta 300denari vo sluchaj nekogash da crkni.so dupli termostat, Magnezium sonda i mnogu ednostavna opcija za chistenje ili greac menuvanje.
10G garancija

Ti preporachuvam da si zemish ako sakash da imash mir!
Komshijata moj prodava bela technika i mi vika se drugo osven inox posle 5g rachunaj deka e premija ako ne se dupni
Нема Металац, распродадено, само Тинг Кочани, сега е 14500, башка се сомневам дека греачот е кај новите бакарен, не иноксен.Имам од првите Тинг со иноксен грач, чистевме само камен, ама луѓе што купија 2020 се со бакарен греач, па кога чистат камен купуваат иноксен греач од Фригошоп, 1200мкд.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.226
Поени од реакции
42.971
имам Кончар, 45 години стар. Не многу експлоатиран, брка работа.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.444
Поени од реакции
8.165
Нема Металац, распродадено, само Тинг Кочани, сега е 14500, башка се сомневам дека греачот е кај новите бакарен, не иноксен.Имам од првите Тинг со иноксен грач, чистевме само камен, ама луѓе што купија 2020 се со бакарен греач, па кога чистат камен купуваат иноксен греач од Фригошоп, 1200мкд.
Kako nema Metalac?
Ne baraj samo vo Setek i sl.
Ako ne se lazham ovaj model go kupiv.Samo za 12000den. I kako shto pishuva na srbskive strani so ponikluvan greach.Snaga elektro grejača: 2 kw (niklovani)

Последно уредено:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Зедов модуларен 18/21/24kW, ама да, во право си, 18 е сосема доволно засега, во тој мод го користам. За осигурачите 25А ставив на табла.

Ама во секој случај понудата за пиво и за тебе важи, или било каква друга пијачка!

Ако не пие пиво, ќе пиеме нешто друго. И онака и јас сум во муслиманска фаза сега, не пијам алкохол.
Моментално барам проточен бојлер и наидов на темава. Може искуство, кој бојлер го имаш ти и како си задоволен? Исто, што значи 18/21/24, дека можеш сам да си подесуваш моќност? Зошто би ти требало ова?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Моментално барам проточен бојлер и наидов на темава. Може искуство, кој бојлер го имаш ти и како си задоволен? Исто, што значи 18/21/24, дека можеш сам да си подесуваш моќност? Зошто би ти требало ова?
Јас зедов Bosch TR5001 и откако го монтирав му немам сменето ниту сетинг, ниту го имам погледнато, што по мои критериуми значи дека си ја брка работата без да се замарам. :D

Инаку да, моќноста е променлива. И тоа е најчесто за да избереш мод што најмногу ти одговара според електричната инсталација што ја имаш, и потребите за топла вода. Јас на пример не обожавам прежешка вода, и знам дека кога го тестирав на почетокот максимум што можеше да донесе до чешма беше 60С, ама јас го иссетирав на 45 максимум, и од тогаш не е сменето. За некој тоа е недоволно топло.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Kako nema Metalac?
Ne baraj samo vo Setek i sl.
Ako ne se lazham ovaj model go kupiv.Samo za 12000den. I kako shto pishuva na srbskive strani so ponikluvan greach.Snaga elektro grejača: 2 kw (niklovani)

Има секаде ама во Шкуп нема, каде што живее пола од протекторатот, тоа е наш специјалитет за многу работи...плати, ќе ти пратам по Карго мачка во вреќа....уште Југославија беше, прилепски вентилатор за кујна цркна лагерот во гарантен рок, се јавувам, донеси во Прилеп ќе ти го смениме...слично имав и со Леов Велес...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.444
Поени од реакции
8.165
Има секаде ама во Шкуп нема, каде што живее пола од протекторатот, тоа е наш специјалитет за многу работи...плати, ќе ти пратам по Карго мачка во вреќа....уште Југославија беше, прилепски вентилатор за кујна цркна лагерот во гарантен рок, се јавувам, донеси во Прилеп ќе ти го смениме...слично имав и со Леов Велес...
E pa kako sakash be!
Prilep e prestolnina na Marko nash!
Javi im se che ti pratat !
Malo diujchanche vo cenarot vo Prilep so ubedlivo najdobri ceni i mnogu ljubezni lujge.
Kakov Setek kakvi bakrachi.

1000012031.jpg

1000012032.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom