Боки се укакио

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Можеби му се испотиле јајцата во тој тесен простор таму.

L

Liberation

Гостин
Tako je to, kad koriste vibrator XXL. Al sta ce, kad ga niko ne je*e...

Kako je trebala da se zove negova najnovija pesma? Krokodil?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не го гледав клипот, ама видов доста луѓе што го постирале и што збореа за него... Ниту планирам да го гледам, само ќе се запрашам, ДО КОГА ЌЕ НЕ СРАМИ ЧОВЕКОВ??? До кога ќе ја срами нацијата????

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не го гледав клипот, ама видов доста луѓе што го постирале и што збореа за него... Ниту планирам да го гледам, само ќе се запрашам, ДО КОГА ЌЕ НЕ СРАМИ ЧОВЕКОВ??? До кога ќе ја срами нацијата????
Е, додека има вакви.
Ако не ви е јасно, верувам дека за 10, 20 или 50 години ќе ви стане.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј сеа, не гледам црвено-жолта "застава" на неговите цицки а и не стои пред лидерите на светот а не е ни нешто официјално државно претставување ова. Плус - има доста други македонци кои ги знаат другите народи па од еден "чоек" не се праи генерализација.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еј сеа, не гледам црвено-жолта "застава" на неговите цицки а и не стои пред лидерите на светот а не е ни нешто официјално државно претставување ова. Плус - има доста други македонци кои ги знаат другите народи па од еден "чоек" не се праи генерализација.
Не сме го пратиле ние, ама факт е дека знаат дека е Македонец. Има многумина кои ќе почнат со таква генерализација - види на што спаднале Македонците. Нема потреба од официјално државно преставување за да преставуваш држава. Него го знаат како Македонец и со вакви работи, сакале или не, ни ја срами државата, посебно го срами машкиот дел од државата...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Браво за Боки, сега треба да си смени имиџ а и име, доле (т.е од папок надолу) да носи нешто кафено и плус десетина елкички кои се ставаат во кола што на врат што на раце што околу половина, и новото име Боки Посеркото x 13.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Ova e dobra pouka za Boki,od sea ke znae deka g'zot sluzi i za nesto drugo,a ne samo za sex,hahahahahahahaha:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom