Боби Спасенцовски

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Боби Спасенцовски е еден од потешките сељандури по Скопје и голем опинок. Сепак типов ми е појава и ме расположвит и засмејуват кога и да го видам. :)

Еве за кого станвит збор:

Иначе нешо шо ископав од еден веб сајт. :pos:

Боби Спасенцовски професионално започнува да пее од 2006 год. на Фолк Фест „Валандово“ со песната „Машко срце вљубено“ и истата година на роса фестивалот со песната „Одбирам две“. Веднаш е забележан од пошироката јавност и неговата кариера од тогаш се движи по нагорна линија. Има соработка со врвни автори и инструменталисти од македонската фолк естрада. Неговата песна „Кажи му“ достигнува голема слушаност и за оваа песна снима и спот кој го промовираше во ресторанот „Имес“ на почетокот од 2009 год. и е одлично примен кај публиката. Во подготовка е и првиот албум кој се планира да излезе на почетокот од септември. Боби е пејач со одличен глас, стас и е одличен шоумен.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Еве дел од неговите ремек дела.

Боби Спасенцовски - Парфем

Боби Спасенцовски - Љубомора

Боби Спасенцовски - Одбирам две

И мојата омилена, за која сними и спот:

Боби Спасенцовски - Кажи му

Сега од септември се преселувам Скопје, а типов имал тезга во кафана Мома, па ќе одам да се сликам еднаш, па макар и последно ми било.

За крај, еве и една слика, мое дело, од еден настап на А1 телевизија. Уште се мочам од смеење ко ќе го видам типов по слики. :pos::pos::pos:

П.С. Модератор немој си ми ја преместил темава во ЧДА пошо ќе те бијам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Аца Лукас!!!!

Сигурно му е идол а и сака да го наследи во популарноста. Само со среќа во својата кариера и сигурно ке биде и како него популарен!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
:pos::pos::pos:

Благодарение на креаторов на темава слушнав за појавава пред едно 2-3 месеци. Кој ѕвер еј! Инспириран од вечниот и непофторлив Аца Лукас, типов е*ит па разбиват.
Имат и фан клуб на фејсбук. Ојеа!

Омилена песна:

Запазите нараквица.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште со овој не сме пробале на Евровизија :violent1:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Аца Лукас!!!!

Сигурно му е идол а и сака да го наследи во популарноста. Само со среќа во својата кариера и сигурно ке биде и како него популарен!
Dark, ти имаш неверојатен сенс, шо би рекол еден коментатор од Канал 5. Аца му е идол на Боби, еве и доказ.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Дали се работи за истиот цар што беше во таа емисијата на алфа што е за народни песни со Џорлев? Треба да е тој, запазив дека и син му свиреше на хармоника во емисијата...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има право Фантом, „Кажи му“ е најдобра негова песна. Величенствен :pos2:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Аца Лукас нека се пази. Конкурентот се појави на сцена.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
А бре луѓе брее... музика не се прави затоа што некој те инспирирал, туку од мака.
Аца Лукас свирел рок музика, ама не му стигале пари за шмркало, па се префрлил у народњаци.

Овој Боби ако им некој порок, можда и ќе биде нешто од него, вака сумЉам.

п.с. Фантом, подфорумов има тројца модератори. Кај секој одделно да уплатиш на ж-ска пристојна сума денари ако сакаш темава да ти ја тимариме :pos:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
По сликиве помислив дека се работи за некој тежок рокер..
oooo shit..
Типов е елеганција во движење.. Тежок шмекер, кои потези ги прајт ауфффффф

NOT!

S

SSS-Stolica

Гостин
Ти си само лоша копија...на Аца Лукас...
Ебате клошарот не знае сам да си изгради имиџ па имитира други...
Btw ќе си го викнам на свадба да ми пее:pipi:
(рак на уши да фатиме)

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Сликата стави ја во темата ``Ликови кои заслужуваат ремет`` :tapp:
тај го мина на Коста Бургов :pos2:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.600
:kesa: Ама одлични журки прави во Мома. :kesa: Искрено од тезгарошките кафански бендови и поендинци ми е еден од порасположливите заедно со Новица Биоритам (четврток-Окарина) и тој со кој што сум сликан на мој профил од Макдеонска Куќа. Е сега смешен бил, не бил, и не ми е толку битно важно ми го погодува репертоарот во Мома. А да и стално на крај на вечерта ја пее Кажи му:pos2::pos2::pos2:. Спасенцовски сега приметив јас па мислев Спасеновски бил.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Уште една турбофолкерска пропаст во македонската музика. Луѓево имаат ли памет што компонираат и интерпретираат?

Kajgana Shop

На врв Bottom