Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
абе ја кога ти велев да си купиш Kingmax или pqi? ти си викаш ке ја рекламирам апејсеров... хаха...:pos2:Jane напиша:Јас имам 2ГБ картичка Кингстон веќе 3 недели и имам некои забелешки.
Телефонот кога е без картичка го отвара Мени-то за 1секунда. Со 2ГБ картичка го отвара за 3секунди. Исто така се останато е поспоро со толкава картичка. Ама јас се навикнав.
Иначе имам ставно песни по 15-16МБ и си работат без проблем, а вчера снимав еден клип голем околу 6-7МБ и после тоа Images and Videos кога ќе го отворев се закочуваше телфонот и не реагираше. Пробав некоку пати и на тој начин не се отвараше Galeru -> Images and Videos, па морав преку фајл менаџер да го избришам клипот за да можам да отворам Images and Videos.
не е разликата само во квалитетот дали е издржлива картичката т.е. дали ке прави бед-сектори или ке цркне. Туку и на која волтажа работи, какви чипови користи и со која брзина и е трансферот.
и самите знаете дека има разлика од хард диск до хард диск или од рам меморија до рам меморија... како и да е ретко испаѓаат фалични рамови...