Јас познавам повеќе од еден а сега, на форумот запознав уште еден : Сторм :wink:Dani^^^ напиша:Најди ми ти мене еден Грк што не мисли така...и да ми најдеш еден 99% мислат така барем за нив знам нон стоп сум таму..така да не е "клише" и ова што се случува тука...од 100 Албанци што сум ги знаела пред конфликтот 1 од нив ми останал другар сите други земаа пушките и ај у УЧК:icon_mad: А за темава конкретно..тотална поддршка за блокадите и се друго што се случи поврзано со нив.Само ќе кажам-ВРЕМЕ БЕШЕ!
Ти пријателе у хамбургер живееш или ...?а јас пак низ триста албански дуќани низ Хамбург Македонски зборам со Албанци од кај нас и фала богу, до сега никој не сакал да ме коли, ова она...
Точно дека постојат-не се сите изроди ваљда..Јас ти кажувам од лично искуство со луѓешто јас ги знаев и познавав и што ми беа колку толку блиски..а за Сторм не ни праам муабет далеку од тоа дека зборувам за луѓе ко него...Али јеби га мнозинството секад го етикетира и малцинството..Коа ќе стаат прст на глава :raz: да размислат дека со насилство и глумење на сила нема да постигнат ништо тогаш ќе разговараме..а до сеа 100 пати се обидовме на мирен начин со нив АМА НЕ БИВА!! Посраниот (извинете за зборовите ама...) рамковен договор што беше??Мирно решение..и до кај стигнавме со мирот?До нигде..само до тоа да бидат они оние кои што мене ! ќе ми диктираат а не се ни 20% и тоа со сигурност..од 18% не се поише.Епа така нема да можеMacedalien напиша:Јас познавам повеќе од еден а сега, на форумот запознав уште еден : Сторм :wink:
Посраниот договор? Не ми кажувај - во одредена мера работев на него и можам веднаш да ти кажам дека е средство за да им се стави до знаење дека се граѓани од втор ред на индиректен начин. :wink:Dani^^^ напиша:Точно дека постојат-не се сите изроди ваљда..Јас ти кажувам од лично искуство со луѓешто јас ги знаев и познавав и што ми беа колку толку блиски..а за Сторм не ни праам муабет далеку од тоа дека зборувам за луѓе ко него...Али јеби га мнозинството секад го етикетира и малцинството..Коа ќе стаат прст на глава :raz: да размислат дека со насилство и глумење на сила нема да постигнат ништо тогаш ќе разговараме..а до сеа 100 пати се обидовме на мирен начин со нив АМА НЕ БИВА!! Посраниот (извинете за зборовите ама...) рамковен договор што беше??Мирно решение..и до кај стигнавме со мирот?До нигде..само до тоа да бидат они оние кои што мене ! ќе ми диктираат а не се ни 20% и тоа со сигурност..од 18% не се поише.Епа така нема да може