- Член од
- 10 февруари 2011
- Мислења
- 894
- Поени од реакции
- 398
прашав само дали имаат квалитет а инаку последнава патика ми е адидас од спорт М шо ја земав до сеа 1 година ми е и од страните малце се одлепи ..
Почнаа да забегуваат со цените на Битпазар (и на другите пазари). До неодамна редовно си купував по некое парче, ама сега веќе не.
Не може смрдлива патика што ја изложил на тезга да пробува да ми ја шитне иста цена како некој што плаќа илјадници евра кирија и вработени во трговски центар. Фак ју, патиките у гз да си ги набутате. Последните 2-3 пара ми се оригинали (иако до неодамна бев поборник за чкартовите).
+1прашав само дали имаат квалитет а инаку последнава патика ми е адидас од спорт М шо ја земав до сеа 1 година ми е и од страните малце се одлепи ..
Нешто има со СпортМ, јас од таму му купив на татко ми оние адидас Porsche Design за роденден, десната е добра, кај левата кога ја виткаш (при одење нели) напред кај почеток на прстите те сече...+1
Адидас од спортМ за една година се одлепи - пред кинење е.
Ја не знам зашо фрлив скоро 100 евра на патики (знам зашо, мислев квалитетни се)
прва патика шо ми се одлепила/искинала у моиве 20 години, а оригинал треба да е, нит сум трчал со неа, нит фудбал сум играл - ништо, башка боја пуштаат кај палците ако ги фати дожд.
А иам Маниа од Бит Пазар од пред 4-5 години, само малце им е пропаднат ѓонот од шо криво газам, цела е здрава - 900 ги земав.