Фала, поздрав и до тебе :wink: wink:JeCILaDy напиша:.
Поздрав до сите Битолчани.
Bure zimi se od se najmnogu Bure i Simc najmnogu mu falit , edno sirenje vo furna ala Bure , lepce so susamce , Aleksandria mm pa edna familjarna vrz laf muabet i majtapi . I seir mnogu seir . Ah ...`AnGe|4E` напиша:Si go sakam gradotBi patuvala sekade,bi se preselila na nekoe vreme i vo skopje,ama pak nazad ke mi bara dushata. Nema da mozam da se naviknam da izlegvam samo 5 min porano,a segde na vreme da stignam i se da mi e na dva cekori,pa osobeno Sirok Sokak. Pristrastna sum prema ovaj grad iako ne e vo kojznae kolku dobra sostojba..
Bitolcanki,noken zivot,akanje po korzo,Grne,Bure,Gt i site kafici........abe neam zboroj![]()
![]()
![]()
Ke bidi,ke bidiragazza напиша:Bure zimi se od se najmnogu Bure i Simc najmnogu mu falit , edno sirenje vo furna ala Bure , lepce so susamce , Aleksandria mm pa edna familjarna vrz laf muabet i majtapi . I seir mnogu seir . Ah ...
Ех, не дека си битолчанка.. се' си е то субјективно (=Sandra 432 напиша:E kolku mi e kef so nie Bitolcani se drzime. Taka e bitolcani samo napred. Zaedno sme posilni.Bitola e zakon nema poubav grad od Bitola ,ne deka sum bitolcanka ama stvarno e najubav.