Бисери oд училишни денови

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Одиме по корзо со другарките, и глеаме една непожелна фаца, и другарка ми ми прај, број ѕвезди, и јас му прам:

- Навечер ѕвезди не се бројат.

Член од
24 јуни 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1
* Na zurka, drugarka mi mi vika: ej aj da si odime, mi dreci veke muzikava (namesto mi ECI muzikava)

* Na cas profesorkava raskazuva nekoja kniga i tolku zabeguva sto kaza: a taka deca, na sred bel nok toj go ukral tocakot !!!:pos2:

* profesorot po muzicko sakase da se pofali deka setal niz svetot i deka probuval izvonredni jadenja pa vika: Ucenici,najskapata supa na svetot e salata od skakulci! :pos2:

* Bivsiot moj mi raskazuva neso i mi vika: Abe ako po sneg vrnele neznam sto bi mozelo da se desilo! (lele sramota so koj sum idela :vozbud: )

* Profesorkata po likovno ni kazuva za nekoja slucka koga videla kako dete tepa kuce, pa ni vika: Go gledam kucevo piska, a jas sum zatnala oci da ne go slusam! (pa mislam dali e mozno nekoj da kaze tolkava glupost:pos2: )

* Profesorot po sociologija: Covekot kako opstestveno zivotno....

* i aj na kraj eden moj kiks: Ej moram da odam takada kratko vreme imam da zboram so mene! :3:

Член од
3 август 2006
Мислења
76
Поени од реакции
1
city напиша:
ова некако ми личи како на Карев,а особено на Патоковиќ и Мето.така НАЛИ???
da patkovic e

na angliski u osnovno
-darko procitaj go textot
textot bese are you training karate
i darko rece
-are you karate

ovoa na geografija
ajde kazi za pustinite
-pa ovaka pustinite se suvi i topli ama koga vrne dozd tie se pretvaraat vo vodeni pustini i togas lugeto se banaat vo niv

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Отворете на 75 година - проф.по историја
Мали ајде на табла(ученикот висок над 180 цм)проф.по мат
Земи ја таблата и избриши го сунѓерот!проф по мат.
Кај ви е таблата(Се мисли на кредата)проф.по мат.
Сега ќе ви нацртам на телевизорот(на таблата)проф.по ликовно
Влегувај надвор!проф.по хемија
Шо се смејш ко јапонска гејша?проф по историја
Шо си ги кренал нозете на клупа ко во геј бар да си!проф.по историја
Ученик го прашува проф.по историја:
Проф.зш немате влакна на главата?
Проф.:Зш ја исеков и ја ставив долу за ко ќе скокат мајка ти помеко да и е:pos2: :baeh: :pos:
Проф.по биологија : Што е помало од клетка
Ученик:Пола клетка!
Проф.по билогија:Kaде во организмот имаме најмногу вода?
Ученик:Во колено!

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
BISERI NA MUDROSTA

Eve edna super tema ovdeka mozete da gi kazete site biseri sto ste gi slusnale, ja kako avtor na temava :):) ke ja imam taa privilegija prv da vi pokazam nekoi biseri. Biserive se od profesori koi mi predavale vo sredno.

Мери - 1. Steip to steip (мислеше - step by step)
Димко - 1. Што сум јас? Коњ, вол, стуб? Голема, глупава [FONT=&quot]Li[/FONT]c[FONT=&quot]no [/FONT][FONT=&quot]prisuten sum bil na ovoj biser :):)[/FONT]
Билјана - Слушнете ја тишината.
Цана - Купете си тетратки без листови.
Мето - Ќе си го подигнам на квадрат, па ќе си го скратам со два. [FONT=&quot]Li[/FONT]c[FONT=&quot]no[/FONT][FONT=&quot]prisuten sum bil na ovoj biser :):):):) tipov e teska budala[/FONT]
Социологија - Како може во училницава да има корпа кога нема ќош!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Киксови

Дали често лупате по некој кикс онака да ви излета од уста и да пропаднете во земја.Ако сакате можете да пишете ваш или на некој друг кикс што сте го слушнале.Еве јас ке почнам прв пошто сум креатор на темава..
Седам јас со 2 другарки на информатика и двете беа многу тапи во мозокот и едната и вика на другата:Дај ми го твојот емаил да ти пратам по него текстот по македонски,а оваа другава одговара:А како ке пратиш,јас сум на космофон :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
2
Pred nekolku godini ako vi teknuva koga od mobimak iskoci opcijata 140 200 da si stavis plus 100ce, sedevme kaj edno drugarce i go komentiravme toa i edna drugarka se vrti i prasuva :cekaj a JAS MOZE OD DOMA DA SE JAVAM!?:pos2:

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
hahahha abe ova ne e niso pratete go kiksov se desil u avto skola, trebalo nekoja devojka usno da polaga i ovie od komisija i postuvaat prasanje : koi se vozila so pridruzba ? devojkava : "Pretsedatelot na drzavata hmm " hahhahahha looool

Kajgana Shop

На врв Bottom