C
cige
Гостин
и небањати гостиОвоа е у Велес? Бил сум там. Другарче ми е син му на газдата, имат ептен поштена и домаќинска скара.
и небањати гостиОвоа е у Велес? Бил сум там. Другарче ми е син му на газдата, имат ептен поштена и домаќинска скара.
Оди во Царето, мирисот ќе те опиеПрепорачајте некоја хард кор биртија, да има певаљка и да биде некаде помеѓу Велес и Скопје.
Фала!
П.С. По можност да не добиеме гратис тровање.
Тоа е тоа!и небањати гости
За култните 3 багрема заборавив,ама затворено е и не сум бил таму,убави приказни има од таму^
Море Бакарди дури е и културно место за локали како „Тексас“ или „Гризли“ во Кавадарци, има и уште неколку такви „естаблишменти“.
Има ли во Кавадарци некоја прчварница Мартиник?^
Море Бакарди дури е и културно место за локали како „Тексас“ или „Гризли“ во Кавадарци, има и уште неколку такви „естаблишменти“.
Познато ми е името, ама не знам точно, не сум чест посетител на вакви места, треба ептен замрачен од алкохол да бидам за да отидам на вакви фини локали.Има ли во Кавадарци некоја прчварница Мартиник?
Да не им го прљаме подфорумот на господата од браншата на филмската уметност со најниските ноти на човековото постоење!Те немет тебе тука, ова можит да е генерична слика од нет. Да приложиш како си сликан со Жика (чим си од Охрид не треба да ти објаснувам на кој Жика мислам) или евентуално со газдата од Арена, оној со репчето а горе ќељав.
Аха, мисли си.