- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 3.641
- Поени од реакции
- 3.266
Шо ти е, во цела Европа најјак сумкој сака некој ден да се испробаме на фб бељотче да напоменам дека сум најак во населбата и пошироко
Шо ти е, во цела Европа најјак сумкој сака некој ден да се испробаме на фб бељотче да напоменам дека сум најак во населбата и пошироко
изгледа немаш играно против менеШо ти е, во цела Европа најјак сум
се менват картите брат во горниот дел има таква опција,мислам ако е то проблемо оти на покето то му ебељот на фејсбук? :nenene:
еднаш играв и никогаш повеќе
тоа го најдов, туку глупо е, седиш сам на маса со 3 виртуелни другарчиња, и ќе се најде некој што ќе мисли 3-4 минути за да му текне дека треба да стави карта на масатасе менват картите брат во горниот дел има таква опција,мислам ако е то проблемо оти на покето то му е
то е иритира та работа а и многу често се годат моронски ортаци па ти ебават цела игра,ама сепак мене лично ко освежување ми дојде ова пошто некое време немав играно па вака ке се одржвам во форма а и гледам се почесто Македонците го играт овај бељот така да не е лош за тепање времетоа го најдов, туку глупо е, седиш сам на маса со 3 виртуелни другарчиња, и ќе се најде некој што ќе мисли 3-4 минути за да му текне дека треба да стави карта на масата
а, некој да каже како се игра, пошто прв пат слушам за такво нешто ?