Бегам подалеку од...

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Бегам од луѓе што се полни со предрасуди на кои единствена цел им е да го зголемат нивото на стигматизација, оние кои не знаат да живеат во својот живот туку си лечат комплекси на животот на другите,бегам од нафурани луѓе што не ја сфаќаат вредноста на другите, од квази фраери и фраерки самопрогласени интелекти...
Бегам и од себеси кога не можам да се изборам со претходно споменатите категории на луѓе и пак по одредено време се вракам, затоа што се додека бегам имам чувство дека она од што бегам ми е зад петиците и ќе ме стигне кога -тогаш.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Од искомплексирани луѓе, па од неинтелигентни почесто, иако мислам дека се ментално хендикепирани и не треба да се осудуваат, ама желудников ми се згрутчува кога некој ќе каже некоја глупост. Исто бегам и од луѓе кои не знаат да ценат некого како личност, кои мислат дека тие се на врвот, сите други се под нив, што значи многу уфилмани.

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
...од подли луѓе што живеат само за да им наштетат на другите, од ископлексирани створења, од нечовечни луѓе...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
... Лицемери, во последно време.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Реалноста.. Илузијата мириса подобро..

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Од лицемери и од непожелни личности кои се накотија....

А

Александра Д.

Гостин
Не бегам од нешто, она што не го сакам до мене само си оди..:wink:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Од лицемери бегам,со будали луге на крај не можеш да излезеш па затоа бегам и од нив и бегам кога треба да бегам:salut:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Од луѓе што шират негативна енергија околу нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom