Здраво, имам 5 wow акаунта (на сите 5 има Cataclysm) и барам 4 луѓе кои би биле заинтересирани да играат заедно со мене на моите акаунти. На 3 од акаунтите карактерите се 80лвл и треба да се доизлевелираат а на останатите 2 има 85 левел карактери.
Што се бара од вас? Ништо посебно, само вие сами да си го плаќате времето.
Забранети се трансфери на други сервери и раси (освен на 2 акаунта каде мора да се напраи трансфер од хорда во алијанса и + промена на сервер на едниот од двата) . Акаунтите ќе бидат на мои battle.net акаунти и дури и при најмал обид да се смени маилот ќе бидете "банувани" . Верувајте ми бесполезно е и воопшто да помислите а камо ли да пробате такво нешто.
Сите карактери се наоѓаат на Αuchidon EU и се алијанса, освен 2 како што напоменав потребно е да се направи промена на расата.
На располагање стојат:
Warrior+ Rogue 80 lvl
Priest 80 lvl
Warrior 80 lvl
Paladin 85 lvl
Shaman 85 lvl
Забранети се трансфери на други сервери и раси (освен на 2 акаунта каде мора да се напраи трансфер од хорда во алијанса и + промена на сервер на едниот од двата) . Акаунтите ќе бидат на мои battle.net акаунти и дури и при најмал обид да се смени маилот ќе бидете "банувани" . Верувајте ми бесполезно е и воопшто да помислите а камо ли да пробате такво нешто.
Сите карактери се наоѓаат на Αuchidon EU и се алијанса, освен 2 како што напоменав потребно е да се направи промена на расата.
На располагање стојат:
Warrior+ Rogue 80 lvl
Priest 80 lvl
Warrior 80 lvl
Paladin 85 lvl
Shaman 85 lvl