Барам соиграчи / Продавам акаунти.

• Креатор на темата Креатор на темата formen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јули 2011
Мислења
45
Поени од реакции
5
Здраво, имам 5 wow акаунта (на сите 5 има Cataclysm) и барам 4 луѓе кои би биле заинтересирани да играат заедно со мене на моите акаунти. На 3 од акаунтите карактерите се 80лвл и треба да се доизлевелираат а на останатите 2 има 85 левел карактери.

Што се бара од вас? Ништо посебно, само вие сами да си го плаќате времето.

Забранети се трансфери на други сервери и раси (освен на 2 акаунта каде мора да се напраи трансфер од хорда во алијанса и + промена на сервер на едниот од двата) . Акаунтите ќе бидат на мои battle.net акаунти и дури и при најмал обид да се смени маилот ќе бидете "банувани" . Верувајте ми бесполезно е и воопшто да помислите а камо ли да пробате такво нешто.

Сите карактери се наоѓаат на Αuchidon EU и се алијанса, освен 2 како што напоменав потребно е да се направи промена на расата.

На располагање стојат:

Warrior+ Rogue 80 lvl
Priest 80 lvl
Warrior 80 lvl
Paladin 85 lvl
Shaman 85 lvl

Исто така ако има заинтересирани акаунтите се и за продажба, за тоа повеќе пишете ми по ПП

Колку пари имам испоземено на вакви акаунти,леле леле...посебно conquer...мераци...ама не купува сега никој,порано ко алва идеа карактерите...

ние само треба да зиаме гејмкардови и толку?

епа не ми се дава ни за тоа 20 евра за 2 месеци лол, ако најдам некој да ми купува гејмкардови за голд ке играм

xaxaxa многу сакаш ти :)
да не сакаш и јас со тоа да те снабдам? :)
ако си најдеш така ок, мене сеедно ми е дали ти ќе купуваш или ќе си плаќаш сам.

abe poarno ke bese da stavese deka gi prodavas a ne da trolas tuka .... te ovaka te onaka

ме интересира нешто околу играчите на wow..
имате карактер без разлика на левелот надвор од играта т.е. во реалниот свет ? :pos:

Што тролам извини? ако знаеш ти што е тролање тогаш јас веќе во живот нема вов за заиграм... И што ована онака? Може ќе се најде некој што ќе игра на ретаил без да ја купува играта освен гејм тајмот...

и незнам колку убаво знаеш и да читаш ама пишува најдоле дека и се продаваат.

имате карактер без разлика на левелот надвор од играта т.е. во реалниот свет ? :pos:
немора да значи дека сите се заразни, ја пример играм 1 саат дневно

Значи супер понуда си дае дечково незнам што е лошо во понудата.Подобро да земеш да играш вака него ли одпочеток да си кипиш твој ацц.
Инаку еве и ја ќе ви помогнам ако сака некој да купи со голд гц ја ќе ви даам чоек од 9к-12.5к се движи цената во зависност од реалмот

Абе стварно да се чудиш, ама многу од нив гарантирано имаат појак карактер од твојот во реалниот свет. :facepalm:

Човек ви дава ретаил акаунт така да играте а вие само за гејм тајм треба да се снаоѓате сами, дали со голд или ќе си плаќате тоа е ваше и никој нема заинтересиран еј.. само 1 уствари ццц

Човек ви дава ретаил акаунт така да играте а вие само за гејм тајм треба да се снаоѓате сами, дали со голд или ќе си плаќате тоа е ваше и никој нема заинтересиран еј.. само 1 уствари ццц
Е шо сакаш да има заинтересирани акаунт за wow нудиш, не нудиш акаунт за Brazzers.
Умре WoW веке. Пред 3-4 години децата се тепаа за акаунт сеа само читери останаа во WoW и од озгора на тоа бизард не ги банира пошто нема кој да ја игра играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom