Барам игра.. т.е. "Која беше играва..?"

А

Ајсшутер

Гостин
Aj плиЕс.. :D Абе се си мислам Фифа менаџер беше ама ваљда беше прва верзиjа или една меѓу првите шо знам можда е била 98, 99 или 2000... jа да се сетам на името и ќе jа наjдам ..

Види сеа, прво комп ми е срање па затоа сакам постара верзиjа, а и второ таа наjмногу ми се свиѓа .. :vozbud: Ќе си кажеш сеа шо сум запнал таа - па таа.. :)
Ти ги најдов и ти ги пратив по Приватна.
Од 1994 до 2000 фифите уживај :)

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
ОМГ .. :) Убао од тебе, фала..

Уште во потрага по менаџерот! Награда: Мнооооогу репутациjа! :vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
ОМГ .. :) Убао од тебе, фала..

Уште во потрага по менаџерот! Награда: Мнооооогу репутациjа! :vozbud:
немаш репутација за да даваш :pos2:
Инаку што бараш кој менеџер, не ти прочитав мислењето пред тоа кажи може ке го најдам. :toe:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Aj help se utepaF od baranje po torrenti ja baram prvata verzija od MEDIEVAL TOTAL WAR ne ovaa najnovata nego megju prvite sto e izlezena. Se na se bi trebala da bide od 250 do 500 mb. Ako nekoj znae link ...ve molam PM fala odnapred

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Aj help se utepaF od baranje po torrenti ja baram prvata verzija od MEDIEVAL TOTAL WAR ne ovaa najnovata nego megju prvite sto e izlezena. Se na se bi trebala da bide od 250 do 500 mb. Ako nekoj znae link ...ve molam PM fala odnapred
Види ПП. И за други игри од таму барај.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
fala i ete skromna reputacija od mene ti dadov :) samo bara registracija a tri pati go zgresif toa kodot neso me zezase ne znam sto mu e neso help okolu toa?

А

Ајсшутер

Гостин
brat ova 100 mega e be :D... tolku e mala igrata? :D
Брат незнаев колкава е ама гледам поголемка е најдов нова види дали може да ти помогне,тешко е да се најдат здрави линкови бидејки од рапишер ги бришат незнам оти иначе види Приватна.

Kajgana Shop

На врв Bottom