- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 91
- Поени од реакции
- 0
Kade mozam da ja najdam street football...ulicen fudbal so transferi so se ili ulicen fudbal ako ima nekoj od pomos pa neka pomgne ili dajte webfala
Пратено по ПП.Случањо некој да не знае од кај да ја симнам Nosferatu?
Од торенти бре бачкоDali nekoj znajt od kaj mozam da ja zemam roller coaster tycoon 3 ama da ja imat isprobano i da mojt da se igrat ili pak nek mi predlozit nekoj vakva slicna igrica
ПратенаDali nekoj znajt od kaj mozam da ja zemam roller coaster tycoon 3 ama da ja imat isprobano i da mojt da se igrat ili pak nek mi predlozit nekoj vakva slicna igrica
Види ја таа што ти ја пратив по ПП.Kade mozam da ja najdam street football...ulicen fudbal so transferi so se ili ulicen fudbal ako ima nekoj od pomos pa neka pomgne ili dajte webfala
Vidi poraka aj :helou:Dali nekoj znajt od kaj mozam da ja zemam roller coaster tycoon 3 ama da ja imat isprobano i da mojt da se igrat ili pak nek mi predlozit nekoj vakva slicna igrica
Ultimate Soccer Manager or USM 98 јас ја најдов на емуле 60мб еКа беше таа фудбал менаџер или Фифа менаџер не се сеќавам ка се вика, наjстаарта верзиjа шо излезе, 98 или 2000 беше?
Сина позадина со жолти копчина мислам оти беше интерфеjсо ..
Аj ак га има некоj од Струмица или ак знаа некоj дека да га слегнам плиис..
Или одбоjка ак постоо наместо фудбал?
хехе, лагам неѓто менаџер да станувам!
Секако дека имаБаш ме интересира.. дали има до сега излезено некоја одбојка/ракомет игрица.. и секако доколку постои, линк плиз. :wink:
Брат дај ми име најверојатно ке ти ја најдам ама вака тешко нешто фифа манаџер може да ти најдам ако сакашЗш бе мене не ми пративте ПП jа прашав прв
И даj ова со менаџерот мора да jа наjдам, ќе се сети некоj ваљда..