Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Па темата не е за македонската тифо сцена, темата е за балкански навивачки групи.
И што сакаше да кажеш со постов жити се?Делије и gate 13 не се балкански нав групи?Што сакаше да кажеш?

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
jas ko prvo ne glasav za Ciganite za grobarite tuku za F.A poso sum za MZT
Радикал сака да каже друго, дека работите не ги гледате реално. Не е битно дали некој гласал за МЗТ пошто е патриот, или дали некој гласал за српските навивачки групи пошто татко му 40 год. навивал за партизан или звезда, или некој не гласал за грците пошто ги мрази.

V

Viktoranius

Гостин
И што сакаше да кажеш со постов жити се?Делије и gate 13 не се балкански нав групи?Што сакаше да кажеш?
Радикал кажа дека имало многу гласови на анкетата за гробари и Гате 13, па реков темата не е само за македонски навивачки групи, туку за сите балкански. Грешка сум се изразил во минатиот пост ..........

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Радикал кажа дека имало многу гласови на анкетата за гробари и Гате 13, па реков темата не е само за македонски навивачки групи, туку за сите балкански. Грешка сум се изразил во минатиот пост ..........
Не ме сфати. Јас не ни видов дека има ФА за гласање во анкетата. Муабетот ми беше, како е можно Гејт 13 да има толку помалку гласови од Делије, кога објетивно, за кошарка, Гејт 13 и Гробари се неприкосновени и освен меѓу себе, неможе да бидат споредени со нитуедна друга навивачка група, пошто се недостижни.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
На Црвена Звезда, Цигани закон :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
a komitite deka golemi patrioti se kradat pesna od gr4ki naviva4i veke ko se resile da prezemaat pesna od dr naviva4ka grupa neka prevzemele od grobari,delija,torcida i dr ama od grcki naviva4ki grupi :toe::toe::toe: i posle patriotise pravat STRAMOTA :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Не ме сфати. Јас не ни видов дека има ФА за гласање во анкетата. Муабетот ми беше, како е можно Гејт 13 да има толку помалку гласови од Делије, кога објетивно, за кошарка, Гејт 13 и Гробари се неприкосновени и освен меѓу себе, неможе да бидат споредени со нитуедна друга навивачка група, пошто се недостижни.
Brat znaes li zosto e toa taka!!! Zatoa sto mnogu luge na forumov se decinja i neznaat koi se tie navijacki ekipi pa cisto samo onaka zborat i glasaat patriotski normalno za svojot tim:toe::toe:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
a komitite deka golemi patrioti se kradat pesna od gr4ki naviva4i veke ko se resile da prezemaat pesna od dr naviva4ka grupa neka prevzemele od grobari,delija,torcida i dr ama od grcki naviva4ki grupi :toe::toe::toe: i posle patriotise pravat STRAMOTA :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Duso ti sto ne ides malo da frcnes toa gazeto niz grad malku!!
nemas poim sto zboris,ne ti e ovde mestoto,imas temi vo moda i ubavina...

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
kako sto zboram be 4itaj 1-2 strani na nazad 4e vidis deka komiti ja prerabotuvale pesnata od horto magiko a se bunat sto 4kembari prevzemale pesni od grobari pa veke ako prevzemas pesni prevzemi od grobari,delije,torcida nemora od horto magiko

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
do nekade si u pravo
ama najubavo osmisli ja sam

S

SSS-Stolica

Гостин
kako sto zboram be 4itaj 1-2 strani na nazad 4e vidis deka komiti ja prerabotuvale pesnata od horto magiko a se bunat sto 4kembari prevzemale pesni od grobari pa veke ako prevzemas pesni prevzemi od grobari,delije,torcida nemora od horto magiko
како прво таа песна и Гејт13 ја имаат преработено таа песна е Израелска и скоро секоја втора навивачка група ја има преработено некои клипови

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Kako sto zboram be 4itaj 1-2 strani na nazad 4e vidis deka komiti ja prerabotuvale pesnata od horto magiko a se bunat sto 4kembari prevzemale pesni od grobari pa veke ako prevzemas pesni prevzemi od grobari,delije,torcida nemora od horto magiko
Kako prvo Horto magiko e pesnata a grupata e GATE 13 kolku sto znam!!! A drugo zasto da ne zimaat pesni od gate 13 ako im se svigaat? Koja e razlikata da zemes pesna od grobari i da zemes od gate 13?:toe::toe:

како прво таа песна и Гејт13 ја имаат преработено таа песна е Израелска и скоро секоја втора навивачка група ја има преработено некои клипови
Od kaj znaes ti deka Gate 13 ja zemal od nekoja druga ekipa a ne taa druga od gate 13? NIKOJ NEZNAE USTVARI I TOA NIKAD NEMA DA SE DOZNAE:pos2::pos2:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
pa koja e razlikata pa koga 4e stavat klip4ina na youtube 4e vidat ovie pederive grcite i normalno posle 4e ne e.avaat kako sto sakaat.ova e moe mislenje ako gresam prostete

Kajgana Shop

На врв Bottom