И што сакаше да кажеш со постов жити се?Делије и gate 13 не се балкански нав групи?Што сакаше да кажеш?Па темата не е за македонската тифо сцена, темата е за балкански навивачки групи.
И што сакаше да кажеш со постов жити се?Делије и gate 13 не се балкански нав групи?Што сакаше да кажеш?Па темата не е за македонската тифо сцена, темата е за балкански навивачки групи.
Радикал сака да каже друго, дека работите не ги гледате реално. Не е битно дали некој гласал за МЗТ пошто е патриот, или дали некој гласал за српските навивачки групи пошто татко му 40 год. навивал за партизан или звезда, или некој не гласал за грците пошто ги мрази.jas ko prvo ne glasav za Ciganite za grobarite tuku za F.A poso sum za MZT
Радикал кажа дека имало многу гласови на анкетата за гробари и Гате 13, па реков темата не е само за македонски навивачки групи, туку за сите балкански. Грешка сум се изразил во минатиот пост ..........И што сакаше да кажеш со постов жити се?Делије и gate 13 не се балкански нав групи?Што сакаше да кажеш?
Не ме сфати. Јас не ни видов дека има ФА за гласање во анкетата. Муабетот ми беше, како е можно Гејт 13 да има толку помалку гласови од Делије, кога објетивно, за кошарка, Гејт 13 и Гробари се неприкосновени и освен меѓу себе, неможе да бидат споредени со нитуедна друга навивачка група, пошто се недостижни.Радикал кажа дека имало многу гласови на анкетата за гробари и Гате 13, па реков темата не е само за македонски навивачки групи, туку за сите балкански. Грешка сум се изразил во минатиот пост ..........
Brat znaes li zosto e toa taka!!! Zatoa sto mnogu luge na forumov se decinja i neznaat koi se tie navijacki ekipi pa cisto samo onaka zborat i glasaat patriotski normalno za svojot timНе ме сфати. Јас не ни видов дека има ФА за гласање во анкетата. Муабетот ми беше, како е можно Гејт 13 да има толку помалку гласови од Делије, кога објетивно, за кошарка, Гејт 13 и Гробари се неприкосновени и освен меѓу себе, неможе да бидат споредени со нитуедна друга навивачка група, пошто се недостижни.
Duso ti sto ne ides malo da frcnes toa gazeto niz grad malku!!a komitite deka golemi patrioti se kradat pesna od gr4ki naviva4i veke ko se resile da prezemaat pesna od dr naviva4ka grupa neka prevzemele od grobari,delija,torcida i dr ama od grcki naviva4ki grupii posle patriotise pravat STRAMOTA
![]()
како прво таа песна и Гејт13 ја имаат преработено таа песна е Израелска и скоро секоја втора навивачка група ја има преработено некои клиповиkako sto zboram be 4itaj 1-2 strani na nazad 4e vidis deka komiti ja prerabotuvale pesnata od horto magiko a se bunat sto 4kembari prevzemale pesni od grobari pa veke ako prevzemas pesni prevzemi od grobari,delije,torcida nemora od horto magiko
Kako prvo Horto magiko e pesnata a grupata e GATE 13 kolku sto znam!!! A drugo zasto da ne zimaat pesni od gate 13 ako im se svigaat? Koja e razlikata da zemes pesna od grobari i da zemes od gate 13?Kako sto zboram be 4itaj 1-2 strani na nazad 4e vidis deka komiti ja prerabotuvale pesnata od horto magiko a se bunat sto 4kembari prevzemale pesni od grobari pa veke ako prevzemas pesni prevzemi od grobari,delije,torcida nemora od horto magiko
Od kaj znaes ti deka Gate 13 ja zemal od nekoja druga ekipa a ne taa druga od gate 13? NIKOJ NEZNAE USTVARI I TOA NIKAD NEMA DA SE DOZNAE:pos2::pos2:како прво таа песна и Гејт13 ја имаат преработено таа песна е Израелска и скоро секоја втора навивачка група ја има преработено некои клипови