Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
znam deka kasnam so postov, ama ne ja znaev temava zatoa tolku kasno se uklucuvam vo nea. ne znam dali Sanka e seuste clen na forumot ama bi prasal dali oni ne kradat pesni od Family Aerodrom?

Знам дека се грци и дека ги мразиме, али се ипак мноооогу понапредни од нас на навивачки план. Фа997 не само Хорто Магико, напишете Гате 13 и барајте го клипот Basketball chanting 2 многу се добри.

За хрватите во сала незнам јас не сум видел многу, али на стадион се лудница, Торцида и БББ владеат во Хрватска.

Албанците да не ги спомнувам, немат некоја јака тифо сцена, додуша и не сум запознаен ни со една група од Албанија, ако има некои добри клипови постирете ги тука.

Србите ...... Ех тука веќе се знае Делије и Гробари донекаде и Фирма али мислам Фирма ги нема во кошарка, ако грешам исправете ме.

Бидејки Делије бојкотират кошарка, Гробари моментално доминират во сала ....
ne vikam deka sme daleku od drugite navivacki grupi, pred se poradi brojnosta, ama toa zavisi od povekje faktori vo drzavata, pocnuvajki od standardot, pa se do kvalitetot na sportot sto go ima kaj nas. normalno e Delije, Grobari, Gate 13... da imaat i dobri koreografii koga se raboti za klubovi koi tezat poveke milioni.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
eve eden klip od derbi vo grckoto prvenstvo koe normalno ne moze da pomine bez incidenti

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
За хрватите во сала незнам јас не сум видел многу, али на стадион се лудница, Торцида и БББ владеат во Хрватска.
1.Во сала порано Б.Б.Б. идеа на баскет веќе не.Сега баскет пратат само торнадо - нав. група на Задар.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
1.Во сала порано Б.Б.Б. идеа на баскет веќе не.Сега баскет пратат само торнадо - нав. група на Задар.

kolku sto znam jas bbb idea samo 3-4 pati na cibona koga igrase evroliga protiv partizan. tamu negde 2001-2002 a moze i sezona pred toa....od togas gi nemam videno na basket tekma...

a tornado mnogu dobro navivase vo finaleto protiv split...otidoa po 300 dusi na gostovanja ama za volja na vistinata zadar i split ne se mnogu daleku ....

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
kolku sto znam jas bbb idea samo 3-4 pati na cibona koga igrase evroliga protiv partizan. tamu negde 2001-2002 a moze i sezona pred toa....od togas gi nemam videno na basket tekma...

a tornado mnogu dobro navivase vo finaleto protiv split...otidoa po 300 dusi na gostovanja ama za volja na vistinata zadar i split ne se mnogu daleku ....
Годината не ја знам точно ама таа ќе да е.Толку се појавија не неколку утакмици.После тоа дури и ги тепаа луѓето низ загреб што идеа на утакмица на цибона.Гробари еднаш им отидоа 2-3 на гостовање и им извадија српска застава у сала.Како се вратија у србија после тоа си знаат само они :)

Сега кога се играше финалето баш бев нешто по работа низ балканов и се погоди во исто време кога се играше мислам дека првата утакмица да бидам во Сплит.Не ја гледав во живо, гледав на телевизија дури не ни знаев кој игра додека не го спомнаа Гечевски зошто нивната лига не ја пратам многу.Навиваа не беа лоши ама далеку се од некоја сериозна нав група според мене.Ја мислам дека сме пред нив :)

S

SSS-Stolica

Гостин
stvarno grobari se m jaki vo sala.Bas gleav edna emisija so grobarite (Football Hooligans) i vikaat deka pravat bolje atmosfera vo sala nego na stadion

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
stvarno grobari se m jaki vo sala.Bas gleav edna emisija so grobarite (Football Hooligans) i vikaat deka pravat bolje atmosfera vo sala nego na stadion
На таа емисија се претставија никако!
А за ова второво.Па нормално дека прават подобра атмосвера во сала него на стадион.Исто е да навиваш во затворен простор и надвор на отворено небо?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Годината не ја знам точно ама таа ќе да е.Толку се појавија не неколку утакмици.После тоа дури и ги тепаа луѓето низ загреб што идеа на утакмица на цибона.Гробари еднаш им отидоа 2-3 на гостовање и им извадија српска застава у сала.Како се вратија у србија после тоа си знаат само они :)

Сега кога се играше финалето баш бев нешто по работа низ балканов и се погоди во исто време кога се играше мислам дека првата утакмица да бидам во Сплит.Не ја гледав во живо, гледав на телевизија дури не ни знаев кој игра додека не го спомнаа Гечевски зошто нивната лига не ја пратам многу.Навиваа не беа лоши ама далеку се од некоја сериозна нав група според мене.Ја мислам дека сме пред нив :)

prvata,tretata i pettata se igraa vo zadar ama nema vrska.....ne se podobri od nas u sekoj slucaj poso nemaat organiziran blok (cop) na navijaci nego site sto se vo sala stojat(tie od sprotiva na kamerata) i peat pretezno isti pesni bez nekoj golem zar ama sepak zadar e mozebi najkosarkarskiot grad na balkanot...ama sea e puno poso pobeduvaat a koga bea poslebi pred 5-6 godini nemase ni 2000 lugje u sala.....

inace sea u zadar izgradija nova sala zaradi svetskoto vo rakomet i mislam i deka basket kje se igra tamu.....9000 mislam deka sobira a izgleda odlicno aama atmosferata od jazine kje fali ......

pred niv sme.,100 %:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

S

SSS-Stolica

Гостин
На таа емисија се претставија никако!
А за ова второво.Па нормално дека прават подобра атмосвера во сала него на стадион.Исто е да навиваш во затворен простор и надвор на отворено небо?
vo pravo si

S

SSS-Stolica

Гостин
eve ja horto magiko na makedonski,pesna za vardar OOOOOOOOO VARDARE TI SI ZIVOT MOJ,CUKA I SRCE ZA OVOJ GRAD NAPRED VARDAR IGRAJTE ZA NAS,O VARDAREEEE OLEALAEEEEE O VARDAREE OLEALAELEEEEE TE SAKAME TE BODRIME SAMO ZA TEBE NIE PEEMEE,-TE SAKAME te sakame TE BODRIME te bodrime SAMO ZA TEBE NIE PEEME.........

S

SSS-Stolica

Гостин
inaku horto magiko e izraelska pesna ama ovie dole pod nas so se ja imaat ukradeno.So ne ukrale tie be lele

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
inaku horto magiko e izraelska pesna ama ovie dole pod nas so se ja imaat ukradeno.So ne ukrale tie be lele
Ај ти како навивач на Вардар кажи ми која песна не сте ја украле? Која навивачка не краде песни?

И гледам по анкетата, колку познавачи на навивачката сцена имаме...или тотално не познавање има или србомани се сите. Делије 15 гласа, гејт13 3 гласа...смешно...трагично

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ај ти како навивач на Вардар кажи ми која песна не сте ја украле? Која навивачка не краде песни?

И гледам по анкетата, колку познавачи на навивачката сцена имаме...или тотално не познавање има или србомани се сите. Делије 15 гласа, гејт13 3 гласа...смешно...трагично
bas ova sakav da go prasam, nema da gi sporedam gate 13 i delije znaeme site zasto, samo temava e za basket, a delije bojkotiraat podolgo vreme vo sala, taka da bi kazal deka glasanjeto e napraveno navivacki i voopste ne objektivno

V

Viktoranius

Гостин

Па темата не е за македонската тифо сцена, темата е за балкански навивачки групи.

S

SSS-Stolica

Гостин

jas ko prvo ne glasav za Ciganite za grobarite tuku za F.A poso sum za MZT

Kajgana Shop

На врв Bottom