БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Германците ке имаат 4 а ние 2 Полска ке остане без бодови

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.198
браво, секоја чест... МАКЕДОНИЈА!!!! им посакувам голем успех у наредната фаза!!!
п.с немав можност да постирам на останатите теми за ракомет бидејќи интернетот ми е бул-шит...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
Ајдеееееееееееее,ајдеееееееееееееее победивмеееееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Го гледав само првото полувреме,зш сум нашкола :uvo: ,второто полувреме на телефон го следев,и шо да кажам,ѕверој! Лее.уште не можам да си дојдам на себе од победата, браво Македонијо!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
сите ќе имет по 2 бода зш ние ја тепавме полска швабите нас а полска швабите

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Ајдеееееееееееее,ајдеееееееееееееее победивмеееееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Го гледав само првото полувреме,зш сум нашкола :uvo: ,второто полувреме на телефон го следев,и шо да кажам,ѕверој! Лее.уште не можам да си дојдам на себе од победата, браво Македонијо!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
A koj moze da si dojde na sebe posle ovaa pobeda osven Rusite :pos2::pos2::pos2:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Каква утакмица свака им част од утакмица во утакмица се се подобри...Браво херои.

Луѓе ајде да се организираме да следиме еден директен пренос заедно на плоштад?Кој е за?:smir:

Член од
4 август 2008
Мислења
243
Поени од реакции
8
сите ќе имет по 2 бода зш ние ја тепавме полска швабите нас а полска швабите

polska svabite gi tepa??? abe ti da ne vidovit...ama ne ti e denot izgleda...svabite vodat 3 na poluvreme...

Germanija 4 boda

Makedonija 2 boda

Polska 0 boda

posle grupite....ete takaa..

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
А ако победат Германија, по колку бодови ќе имаат тие и Полјаците во наредната фаза?

Како се пресметуваат бодовите?
Германија ќе има 4 ние 2 и Полска 0

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Awe luge sto se opteretuvate so toa koj kolku boda ke ima. Nie imame 2 a samo Germanija moze da ima pojke od nas so pobeda denes. Znaci vo sekoj slucaj sme podobri od Polska i ako prodolzime vaka ne ni moze nikoj nisto. Uzivajte vo pobedata za kalkulacii ima vreme utre e sloboden den na prvenstvoto. Makedonija vo srceto :oeoeoe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Бев нашкола кога беше натпреварот.
Шо било то возбуда...Професорине одет во канцеларија да видат резултати слушаме на радио преку телефонине...
После радвење,радвење.....Искрено не очекував дека ќе победиме со олку разлика:wink:Браво Македонија:oeoeoe:

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Македонија, Македонија, Македонија, Македонија, Македонија!!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ajde ajde imame golema sansa da vlezime i vo polufinaleto pa i do finaleto so gospod napred ajde imame golemi sansi za da velzeme vo top 5. Najstrasni se sega Francija nemam zborovi za nih ali bitno e da se stigne so e mozno ponadole.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom